Branche-NytStofa

Stofa kan se tilbage på første halvår af 2012 med tilfredshed

feature stofaKøbet af Canal Digital Kabel har sammen med en ny strategi med et langt stærkere fokus på at gøre det nemmere for kunderne sikret Danmarks næststørste kabel-tv-selskab en historisk kundetilgang og et tilfredsstillende første halvår af 2012.

Stofa kan se tilbage på første halvår af 2012 med tilfredshed. Et historisk stort antal nye kunder har i perioden valgt tv, bredbånd og telefoni fra Danmarks næststørste kabel-tv-selskab.

–          Specielt kan vi glæde os over rigtig mange nye bredbåndskunder – dem har vi nu flere af end nogensinde før i virksomhedens historie. Det fortæller os, at vores strategi om at gøre det nemt og overskueligt at finde rundt i vores produkter har sendt os på en bevægelse i den rigtige retning, siger Stofas administrerende direktør, Klaus Høeg-Hagensen.

Stofas omsætning i årets første seks måneder blev på 657,8 MDKK. Det er en stigning på 15 procent i forhold til første halvår af 2011. EBITDA for perioden lyder på 118,3 MDKK. Det er en vækst på cirka 11 procent i forhold til året før.

–          Vi har foretaget markante investeringer i markedsføring, teknologi og bemanding i vores kundecentre i Aarhus og Aalborg. Det har kunderne kvitteret for, og derfor er det glædeligt, at vi kan notere vækst i både omsætning og på bundlinjen, forklarer Klaus Høeg-Hagensen.

Investeringen i de mange nye medarbejdere i kundecentrene mangler dog stadig at give det fulde afkast.

–          Vi vil være de bedste i branchen, når det gælder om at betjene vores kunder og antenneforeningernes medlemmer. Og der må vi erkende, at vi godt kan finde punkter, hvor vi kan gøre det bedre. Ind i mellem har vi stadig for lang ventetid på telefonerne – men nu sætter vi alt ind på at forbedre os der, siger Klaus Høeg-Hagensen.

Kilde: Stofa

I samme kategori

Back to top button