Branche-NytStofa

Stofa: Boxer er de sidste på tv-markedet til at melde sig ind i frit valgs-klubben

feature_stofaStofa hilser Boxer velkommen på frit valgs-området men mener ikke der er meget nyt under solen for de danske tv-seere. Stofa giver ikke meget for dem der kalder frit valgs-tilbuddet fra Boxer for et nybrud og ”historisk”.

Ifølge Stofa’s udlægning så er det faktisk Boxer, der er de sidste på tv-markedet til at melde sig ind i frit valgs-klubben.

”Vi hilser dem velkomne på frit valgs-området. Men de må have glemt at følge med oppe på kontoret i Sverige, når de nu markedsfører deres bud på frit valg som en slags Danmarkspremiere. I Stofa har vores kunder haft frit valg siden 2007, og hvor vi i dag tilbyder alle kanaler som frit valg oveni tv-pakkerne, er deres udvalg begrænset. Hvorfor det er mere ’ægte frihed’ at tvinge tv-seerne til at købe en skrabet tv-pakke og mindst én tvungen kanal for at komme i gang, som de reklamerer med, er mig en gåde” siger Michael Broch Hansen, kommerciel direktør hos Stofa.

I Stofa har man lyttet til kunderne og sammen med antenneforeningerne valgt en løsning, der matcher den reelle efterspørgsel hos tv-seerne. Derfor kan man frit tilkøbe samtlige Stofas 78 tv-kanaler enkeltvis oveni tv-pakkerne. Tv-pakker, der ikke kun indeholder DR, men fra starten rummer populære kanaler som TV2, TV3 og Kanal 5, der alene tegner sig for over 50 pct. af tv-seningen.

For Stofa går TV-frihed og fleksibilitet hånd i hånd
Frit valg handler ikke kun om friheden til at vælge alle de populære tv-kanaler. Det handler lige så meget om fleksibilitet, og om hvor og hvornår tv-seerne kan bruge deres tv-kanaler. Derfor er Stofa gået længst med at tilbyde nye arkiv- og on demand-tjenester, hvor man kan se tv, der har været vist inden for de sidste 48 timer. Samtidig er det muligt at se f.eks. Viasat og SBS’s attraktive kanaler på både computer, tablet og smartphone.

”Hos Stofa har vi fortsat stort fokus på at være med til at bane vejen for større og større tv-frihed for seerne. Det er ikke tilfældigt, at vi de seneste år har lagt mange kræfter i at kunne give Stofa-kunderne adgang til alt det bedste tv- og filmindhold, når de vil, og på hvilken skærm de vil – også på farten. Det handler om fleksibilitet og om at gøre det nemmere at få fuldt udnytte af de digitale muligheder”, siger Michael Broch Hansen.

Kilde: Stofa

Stofa er Danmarks næststørste leverandør af kabel-tv og privat bredbånd, og er ejet af energi- og telekoncernen SE (tidl. Syd Energi).

Stofa forsyner cirka 600.000 danske husstande med tv- og radiosignaler. Heraf har 350.000 husstande mulighed for at få bredbånd, SmartTv og telefoni via kabel-tv stikket.

Kabel-tv tjenesterne leveres i tæt samarbejde med en lang række antenne-, bolig-, og grundejerforeninger samt kommuner.

I samme kategori

Back to top button