TV-Nyt

Størst er tilbage 24. august på TV 2

Peter Ingemann var sidst til en OL special i Rio. 24. august starter en ny Størst sæson på TV 2. Der kommer syv nye Størst programmer på TV 2.

Første stop i den nye Størst sæson er Houston i Texas, hvor ALT bare er størst. Det gælder både bøfferne, bilerne og mændene – og verdens største rodeo og dyrskue.

Et sted med vaskeægte vovehalse, eller som kvinderne i Texas siger: ‘rigtige mænd’. En af de rigtige mænd, rodeorytteren Pistol Robinson, tager os med ind i en verden, hvor det er naturligt at sætte sig op på en rasende tyr, der vil gøre alt for at smide en af igen. Peter Ingemann forsøger sig også selv på en rodeotyr – dog en mekanisk én af slagsen. Han prøver desuden at finde ud af, hvad det er, der gør rodeo til en så stor sport i USA.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Blandt de nye Størst programmer er også Størst på Mallorca og Verdens største filmby i Kina og …. så skal vi selvfølgelig have afsluttet verdens største togrejse i Rusland, som blev afbrudt på grund af en slurk søvand sidste år. Der kommer også et program om Verdens største hospitalsskib i Madagaskar,som opererer folk i yderste nød gratis. Det vakte specielt mange følelser hos Peter Ingemann fortæller han.

Størst er ifølge Peter Ingemann selv også det største program han har været med i. Det er lidt en drømmetjans, som han selv har været idémand til.

Se de nye Størst første gang fra 24. august på TV 2 

I samme kategori

Back to top button