Nyheder

All-Star weekend med basketstjernerne på TV 2 Sport

NBA dansk tvNBA ALL-STAR-weekend er en tilbagevendende begivenhed i NBA, som finder sted hvert år i februar midt i NBA-sæsonen. Weekenden byder på det bedste fra NBA, som mange regner for verdens bedste basketball-liga.

TV 2 SPORT sender også i den kommende weekend, og det er både imponerende og underholdende at se de kommende store stjerner i NBA samlet i én kamp.

NBA ALL-STAR Rising Stars Challenge
Weekenden begynder fredag med Rising Stars Challenge. Her møder de 10 bedste amerikanske spillere, som har spillet i NBA et eller to år, de tilsvarende 10 spillere fra resten af verden.

Det betyder, at man får en unik mulighed for at se nogle af NBAs kommende store stjerner samlet i én kamp.

Saturday Night
Lørdag byder på en fantastisk aften med NBAs største og mest lysende aktuelle stjerner og kendte legender. Der er dømt opvisning i særklasse, når de aktuelle stjerner og legender mødes i Brooklyn for at vise, hvad de kan i en række spektakulære discipliner og dueller.

I Shooting Stars skal spillerne vise, hvad de kan på både den korte og lange distance. I Skills Challenge er spillerne ude på en forhindringsbane, hvor skud, driblinger og afleveringer testes.

En af de hotteste events er aftenens Three-Point Contest, hvor det handler om at kunne skyde langt og præcist! Aftenen slutter med Slam Dunk. Helt klassisk hvor spilleren får tre forsøg til at lave sit allerbedste dunk. Det bliver ikke vildere.

Sunday ALL-STAR Game
NBA ALL-STAR 2015 afsluttes med kampen over alle opvisningskampe, når de største stjerner mødes på banen i Madison Square Garden. 10 spillere er valgt af fans og resten er valgt af trænerne i NBA.

NBA på TV 2 SPORT
TV 2 SPORT sender op mod otte kampe om ugen fra NBA og de fantastiske arenaer i USA, hvor de store stjerner og legendariske hold mødes for at kæmpe om at stå med det eftertragtede NBA-trofæ i hænderne efter sæsonen.

TV 2 SPORTs faste NBA-kommentatorer er Thomas Bilde og Peter Wang.

————–

Sendetidspunkter på TV 2 SPORT for NBA ALL-STAR:

Rising Stars Challenge: Natten mellem fredag 13. februar og lørdag 14. februar kl. 03.00 – og igen lørdag 14. februar kl. 07.15.

Saturday Night: Natten mellem lørdag 14. februar og søndag 15. februar kl. 02.00 – og igen søndag 15. februar kl. 13.30.

Sunday ALL STAR Game: Natten mellem søndag 15. februar og mandag 16. februar kl. 02.05 – og igen mandag 16. februar kl. 06.30.

I samme kategori

Back to top button