Sportens Netflix – DAZN har hemmelig tysk kabel-tv kanal

| onsdag 23. maj, 2018 09:14 | 2 Kommentarer
dazn sportens Netflix

Vi har tidligere skrevet om streamingtjenesten DAZN. DAZN, der udtales som Da Zone, betegnes som sportens Netflix, fordi det tjenestens mål at samle en masse sport til en fast månedspris. Tjenesten er ikke tilgængelig i Danmark, men blandt andet i Tyskland, og her har DAZN været i den spøjse situation, at de rent proforma har måtte oprette en traditionel flow tv-kanal hos en tysk kabel-tv udbyder.

Kanalen fremgår ikke hos kabel-tv udbyderens hjemmeside eller omtales af DAZN, men er alene oprettet med det formål at kunne byde på specifikke sportsrettigheder, hvor sælgeren af rettighederne kræver, at køberen har en traditionel flow tv kanal, at vise det på. Først efter flere medier har omtalt kanalen, så har DAZN valgt at vedkende sig, at den eksisterer.

“Yes, DAZN has been operating a linear TV channel at Hamburg-based telecommunications provider wilhelm.tel since August 2016”, bekræfter en DAZN talsmand til mediet Broadband TV News. “We use this channel because linear TV broadcasting is an obligation in some of our license agreements.”

I Tyskland, hvor DAZN har været aktiv siden august 2016, får kunderne adgang til: Premier League, spansk La Liga, italiensk Serie A og fransk Ligue 1 fodbold samt Bundesliga højdepunkter.

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt

2
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
1 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Per M

Gad vide om det er noget a la samme fidus man kan se hos Yousee med HBO Nordic og Dansk Filmskat.
Hos Yousee findes der 2 kodede kanaler der hedder HBO Nordic TV og Dansk Filmskat TV.
De findes ikke når man anvender Yousee’s indstillinger til at læse kanaler ind, men min Dreambox kan finde dem.

Sprugte en gang ind til de her kanaler på Yousee’s forum, men der var ikke en eneste der kunne give et konkret svar på hvad det dog var for noget med de 2 TV kanaler fra tjenester der ellers udelukkende kun er kendt for streaming.