Branche-Nyt

Sportens Netflix – DAZN har hemmelig tysk kabel-tv kanal

Vi har tidligere skrevet om streamingtjenesten DAZN. DAZN, der udtales som Da Zone, betegnes som sportens Netflix, fordi det tjenestens mål at samle en masse sport til en fast månedspris. Tjenesten er ikke tilgængelig i Danmark, men blandt andet i Tyskland, og her har DAZN været i den spøjse situation, at de rent proforma har måtte oprette en traditionel flow tv-kanal hos en tysk kabel-tv udbyder.

Kanalen fremgår ikke hos kabel-tv udbyderens hjemmeside eller omtales af DAZN, men er alene oprettet med det formål at kunne byde på specifikke sportsrettigheder, hvor sælgeren af rettighederne kræver, at køberen har en traditionel flow tv kanal, at vise det på. Først efter flere medier har omtalt kanalen, så har DAZN valgt at vedkende sig, at den eksisterer.

“Yes, DAZN has been operating a linear TV channel at Hamburg-based telecommunications provider wilhelm.tel since August 2016”, bekræfter en DAZN talsmand til mediet Broadband TV News. “We use this channel because linear TV broadcasting is an obligation in some of our license agreements.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I Tyskland, hvor DAZN har været aktiv siden august 2016, får kunderne adgang til: Premier League, spansk La Liga, italiensk Serie A og fransk Ligue 1 fodbold samt Bundesliga højdepunkter.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button