TV-Sport

SPORT LIVE viser VM i floorball

Det danske herrelandshold i floorball spillede tidligere på året en succesrig VM-kvalifikation i Letland og kvalificerede sig til VM-slutrunden som nummer tre i den europæiske gruppe 1.

VM i floorball for herrer blev afviklet første gang i 1996 i Sverige, hvor Danmark sluttede på en syvendeplads. Bortset fra 2012 har det danske landshold deltaget hver gang, og det er blevet til to semifinalepladser. Det er dog aldrig lykkedes for Danmark at vinde medaljer.

Nu venter VM i Schweiz, som afvikles d. 5. til 13. november i Zürich og Wintherthur.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Danmark er placeret i gruppe D sammen med Polen, Australien og Filippinerne, og de tre indledende gruppekampe vises direkte på SPORT LIVE. Går Danmark videre i slutrunden, sender kanalen også playoff- og eventuelle placeringskampe fra onsdag d. 9. november.

Uanset dansk deltagelse viser SPORT LIVE VM-finalen søndag d. 13. november.

Kampene kommenteres af Martin Kring og Aske Strandbygaard med den tidligere U19-landsholdsspiller og cheftræner i Hørsholm-Rungsted Christian Sonne som ekspert.

“Vi er meget tilfredse med, at Danmarks VM-kampe i år bliver vist på en tv-kanal, som kan ses af rigtig mange danskere. Vi har i forvejen et godt samarbejde med SPORT LIVE om dansk floorball, og det er fantastisk, at seerne nu også kan følge herrelandsholdets jagt på VM-medaljer i Schweiz,” siger Carsten Provstgaard, direktør i Floorball Danmark.

SPORT LIVE viser som minimum følgende kampe:

SØNDAG D. 6. NOVEMBER

Kl. 18.00 LIVE: Danmark – Australien

MANDAG D. 7. NOVEMBER

Kl. 10.00 LIVE: Danmark – Polen

TIRSDAG D. 8. NOVEMBER

Kl. 10.00 LIVE: Danmark – Filippinerne

SØNDAG D. 13. NOVEMBER

Kl. 15.45 LIVE: VM-finale

Kilde: Sport Live presse

I samme kategori

Back to top button