TV-Sport

Sport Live – det kan du se i marts 2022

Næstved, Herlev, Gentofte, Frederikshavn, Aalborg, Aarhus, Horsens, Randers, Svendborg, Sunds… Sport Live’s sendevogne kommer langt omkring i marts måned, for at give seerne masser af dansk idræt, bl.a. atletik, basketball, tennis, futsal og floorball.

Aarhus Sprint’n’Jump

Seerne kan glæde sig til løb og spring på et højt internationalt niveau, når World Athletics Indoor Tour for første gang nogensinde lægger vejen forbi Danmark. SPORT LIVE sender direkte fra det danske stævne – Aarhus Sprint’n’Jump – som afvikles i Aarhus d. 2. marts.

Aarhus Sprint’n’Jump er en nyskabelse i dansk atletik – et stort indendørsstævne, hvor der er vigtige verdensranglistepoint på spil. Stævnet i Aarhus er samtidig et af de sidste stop på den internationale tour inden VM i Serbien senere på måneden. Det er dermed absolut sidste chance for de danske og udenlandske VM-kandidater for at kvalificere sig.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

ONSDAG D. 2. MARTS

Kl. 17.55 Aarhus Sprint’n’Jump (direkte)

SPORT LIVE giver bolden op til dansk divisionsfodbold – så’ det søndag!

En aftale med Divisionsforeningen betyder, at SPORT LIVE fremover – som den eneste tv-kanal i Danmark – kan transmittere fodbold fra 2. og 3. division. Dermed kan de mindre, lokale klubber se frem til at komme på tv, og seerne kan glæde sig til stadionstemning derhjemme.

Under navnet “Så’ det søndag” sender SPORT LIVE divisionskampe søndag eftermiddag fra stadioner over hele landet. Samtidig lanceres magasinet “Så’ det søndag”, som går bag om klubberne, spillerne og kampene, har gæster i studiet og viser bl.a mål og højdepunkter.

SØNDAG D. 13. MARTS

Kl. 13.00 Hillerød – B.93 (direkte)

SØNDAG D. 20. MARTS

Kl. 13.00 Næstved – HIK (direkte)

SØNDAG D. 27. MARTS

Kamp og tidspunkt bekræftes senere (direkte)

Futsal Ligaen afgørelsen nærmer sig

I marts måned sender SPORT LIVE direkte fra Aalborg Stadion Hal og 1/8-finalen mellem Aalborg FK og København Futsal d. 5. marts, og ugen efter går det løs med kvartfinaler.

Derudover er Mads Knudsen vært i futsalmagasinet “Bolden er flad”, som går helt tæt på ligaen. Programmet sendes første gang tirsdag, når der har været tv-kamp i weekenden.

LØRDAG D. 5. MARTS

Kl. 19.00 Aalborg – København (direkte)

FREDAG D. 11. MARTS

Kl. 19.00 Kvartfinale 1 (direkte)

FREDAG D. 18. MARTS

Kl. 19.00 Kvartfinale 2 (direkte)

Basketball: AKS Falcon og BMS Herlev tørner sammen i kvindepokalfinalen

Kvindernes finale afvikles søndag d. 6. marts i Gentoftehallen. AKS Falcon fra Frederiksberg er klar til den første pokalfinale i klubbens historie, og modstanderen bliver BMS Herlev.

SØNDAG D. 6. MARTS

Kl. 15.30 AKS Falcon – BMS Herlev (direkte)

Basketligaen

Marts byder på hele syv tv-kampe fra Basketligaen på SPORT LIVE, og hver uge sætter vi ligaen under lup med højdepunkter, analyser og gæster i basketmagasinet OVERTIME.

MANDAG D. 7. MARTS

Kl. 19.00 Svendborg – Horsens (direkte)

TORSDAG D. 10. MARTS

Kl. 19.00 Horsens – Bakken Bears (direkte)

TORSDAG D. 17. MARTS

Kl. 19.00 Bakken Bears – Randers (direkte)

MANDAG D. 21. MARTS

Kl. 19.00 Randers – Næstved (direkte)

TORSDAG D. 24. MARTS

Kl. 19.00 Næstved – Svendborg (direkte)

MANDAG D. 28. MARTS

Kl. 19.00 Kamp bekræftes senere (direkte)

TORSDAG D. 31. MARTS

Kl. 19.00 Kamp bekræftes senere (direkte)

Floorball Ligaen

Lørdag d. 9. april afvikles den store Superfinale i Frederiksberghallerne, hvor de danske floorballmestre skal kåres. SPORT LIVE sender både herrernes og damernes finale.

Men først gælder det sidste tv-kamp fra vindernes slutrunde mellem Sunds Seahawks og Rødovre Floorball Club, før de bedste hold skal spille semifinaler senere på måneden.

LØRDAG D. 12. MARTS

Kl. 13.00 Sunds – Rødovre (direkte)

LØRDAG D. 19. MARTS

Kl. 13.00 Semifinale (direkte)

LØRDAG D. 26. MARTS

Kl. 13.00 Semifinale (direkte)

Tennis: Indendørs DM-finaler for hold

Denne gang er det KB Tennis’ baner på Frederiksberg, der danner rammen om DM-finalerne, og SPORT LIVE sender direkte fra finaledagen søndag d. 27. marts fra kl. 09.00 til 15.00.

SØNDAG D. 27. MARTS

Kl. 09.00 DM-finaler for hold (direkte)

Kilde: Sport Live presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button