TV-Sport

Sport Live – det kan du se i august 2022

Der er naturligvis også i august masser af dansk idræt på Sport Live, der blandt andet byder på tennis, volleyball, motorsport, fodbold, herunder Esbjerg fB som er nye i 2. division.

2. divisionsfodbold

SPORT LIVE og Divisionsforeningen er blevet enige om massiv tv-dækning af dansk 2. divisionsfodbold i den kommende sæson. Første runde afvikles allerede i denne uge.

SØNDAG D. 7. AUGUST

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kl. 13.00 LIVE: Thisted FC – Aarhus Fremad

FREDAG D. 12. AUGUST

Kl. 19.00 LIVE: B.93 – FC Roskilde

SØNDAG D. 21. AUGUST

Kl. 16.00 LIVE: Esbjerg fB – AB

ITF World Tennis Tour

Efter en forrygende uge med international tennis i Vejle rykker ITF World Tour – og SPORT LIVE – videre til Frederiksberg, hvor KB er vært for turneringen i den første uge af august.

Her bliver der igen mulighed for at sætte WTA- og ATP-ranglistepoint ind på kontoen, når toppen af dansk tennis dyster mod international elite. Sport Live sender ca. 15 timer fra Frederiksberg fredag, lørdag og søndag – og der holdes naturligvis særligt øje med de danske deltagere.

På deltagerlisten finder vi blandt andre årets ITF-vinder i damesingle i Vejle, Johanne Svendsen, den tidligere danmarksmester August Holmgren og flere andre store profiler.

Fra Sverige deltager blandt andre 19-årige Leo Borg, søn af tennislegenden Björn Borg.

FREDAG D. 5. AUGUST

Kl. 10.00 LIVE: ITF World Tennis Tour

LØRDAG D. 6. AUGUST

Kl. 10.00 LIVE: ITF World Tennis Tour

SØNDAG D. 7. AUGUST

Kl. 10.00 LIVE: ITF World Tennis Tour

Volleyball

De danske volleylandshold forsøger at kvalificere sig til næste års EM-slutrunde

Over de næste par måneder byder SPORT LIVE på en række vigtige EM-kvalifikationskampe med både herre- og kvindelandsholdet, når de jagter en plads ved CEV EuroVolley 2023.

Herrerne er i pulje med Tyrkiet og Aserbajdsjan og spiller to hjemmekampe i august. Vi sender direkte fra første kamp mod Tyrkiet d. 14. august og opgøret mod Aserbajdsjan ugen efter.

Hos kvinderne er Danmark i pulje med bl.a. Spanien, som de skal møde d. 20. august på hjemmebane. Sport Live sender kampen umiddelbart efter herrernes kamp mod Aserbajdsjan.

Alle tre EM-kvalifikationskampe spilles i Lillebæltshallen i Middelfart.

SØNDAG D. 14. AUGUST

Kl. 17.00 LIVE: Danmark – Tyrkiet (m)

LØRDAG D. 20. AUGUST

Kl. 19.00 LIVE: Danmark – Aserbajdsjan (m)

LØRDAG D. 20. AUGUST

Kl. 21.00 FORSKUDT: Danmark – Spanien (k)

Foto: Volleyball Danmark / Flemming Patulski Nielsen

Amr. fodbold: National Ligaen er tilbage

Sommerferien er slut for spillerne i National Ligaen. Det er tid til at udskifte shorts og sandaler med hjelm og tandbeskytter, og på SPORT LIVE er man klar med live-dækning fra lørdag d. 13. august og hele vejen frem til den store Mermaid Bowl-finale i slutningen af september.

LØRDAG D. 13. AUGUST

Kl. 12.00 LIVE: Towers – Gold Diggers

LØRDAG D. 20. AUGUST

Kl. 12.00 LIVE: Gold Diggers – Razorbacks

LØRDAG D. 27. AUGUST

Kl. 12.00 LIVE: Towers – Aalborg 89ers

Basketball

Herrelandsholdet møder Nordmakedonien og Norge i EM-kvalen

Efter de seneste sejre mod Norge og Kosovo er herrelandsholdet i basketball videre til anden runde af prækvalifikationen til EM i 2025, og i august skal holdet spille både hjemme og ude.

Den første kamp er på hjemmebane d. 25. august i Arena Næstved, hvor Danmark møder Nordmakedonien. Tre dage senere spiller holdet ude mod Norge i Haukelandshallen i Bergen.

SPORT LIVE sikrede sig for nylig tv-rettighederne til alle kvinde- og herrelandsholdets kampe frem til henholdsvis kvindernes EM-slutrunde i 2023 og herrernes EM-slutrunde i 2025. Seerne kan derfor også glæde sig til prækvalifikationskampene mod Slovakiet og Nordmakedonien i november samt returkampene mod Norge og Slovakiet, som afvikles i februar næste år.

TORSDAG D. 25. AUGUST

Kl. 19.00 LIVE: Danmark – Nordmakedonien

SØNDAG D. 28. AUGUST

Kl. 18.00 LIVE: Norge – Danmark

Foto: FIBA.basketball

Billard: EM i 5-Kegler på SPORT LIVE

For første gang nogensinde er Den Danske Billard Union (DDBU) vært for de europæiske mesterskaber i 5-Kegler for individuelle spillere, som afvikles i Randers d. 4. til 7. august.

Danmark har nogle af Europas dygtigste udøvere i denne særlige disciplin, som spilles af millioner af mennesker verden over. Ikke mindst i Italien, hvor spillet oprindeligt stammer fra.

Ved EM i Randers deltager 48 af verdens bedste spillere. Danmark stiller med ni deltagere, heriblandt den tidligere verdensmester Erling Sjørup. På deltagerlisten er også den 17-dobbelte DM-guldvinder i disciplinen pool, Kasper Kristoffersen fra Ikast-Brande, Tidligere på året blev Kristoffersen dansk mester i 5-Kegler, og han spås gode chancer til EM i Randers.

På SPORT LIVE vises udvalgte kampe og sammendrag fra EM i uge 33.

FRA MANDAG D. 15. AUGUST

Billard: EM i 5-Kegler

Motorsport

Motorcykelløb på Ring Knutstorp og gokart-DM i Roskilde

Seere med hang til hestekræfter og hjulspin kan glæde sig til en spændende måned på SPORT LIVE, hvor der bydes på road racing og gokart med nogle af landets bedste kørere.

Lørdag d. 6. august går turen over Øresund til den sydsvenske bane Ring Knutstorp, som lægger asfalt til Zenergy Racings MC trackdays og Zenergy Challenge. De færdigredigerede udsendelser fra finaledagen bliver vist på SPORT LIVE flere gange fra tirsdag d. 9. august.

I Zenergy Challenge køres der i seks klasser: Supersport, Superbike, Pro Supersport, Pro Superbike, Supersport 300 og Moto 4½. Kørerne optjener point til den samlede stilling, og ved slutningen af sæsonen uddeles der pokaler og præmier til de bedste i de respektive klasser.

Ugen efter rettes fokus mod DM-weekenden i gokart på Roskilde Racing Center. Her skal DIF-mestrene i kartingdisciplinerne OK og KZ2 findes, og derudover afvikles der DASU-finaler i Mini 60 og OK Junior. Søndagens finaler sendes på SPORT LIVE fra tirsdag d. 16. august.

FRA TIRSDAG D. 9. AUGUST

Road racing: Zenergy Challenge

FRA TIRSDAG D. 16. AUGUST

Gokart: DM-finaler fra Roskilde

Kilde: Sport Live presse

I samme kategori

Back to top button