TV-Nyt

Sport Live byder velkommen til flere seere i 2020

Fra 1. januar får flere mulighed for at se SPORT LIVE. Nye aftaler med Canal Digital og en lang række antenneforeninger betyder, at den nye danske sportskanal nu ligger i over 90.000 husstande. SPORT LIVE sender masser af hestevæddeløb, og derudover er ambitionen at sende fra al den danske idræt, som fortjener at komme på tv.

”Vi kommer til at lave mere end 150 produktioner i 2020 fra dansk idræt. I starten af året har vi foreløbig planlagt at sende Futsal, Kajakpolo, Billard, Cykelcross, Damebasket, Bordtennis, Roning og Floorball,” siger SPORT LIVEs direktør Flemming Kjellerup, som også glæder sig til at sende fra verdens største travløb, Prix d’Amerique i Paris i slutningen af januar.

”Det er fantastisk at vi allerede har nået så stor udbredelse. Vi startede 1. august i år med ca. 5.000 husstande, så det er gået stærkt,” siger han.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Nye modtagere af SPORT LIVE fra 1. januar er:
Canal Digital Danmark – (Sportspakken). Antenneforeninger: Skagen, Christiansfeld, Præstø, Nanoq, Korup, Ejby, Ålbæk, Glentevej, Tune, Vindinge, Fredensborg Søhus og Østerbro.

Derudover kan kanalen ses hos: YouSee (Bland-Selv eller tilvalg), Stofa (Vælg-Selv eller tilvalg), Waoo (tilvalg).


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button