TV produktnyt

Spilstreaming via Stadia på LG TV i 2021

LG vil i partnerskab med Google introducere Stadia i sine nye webOS smart-tv. Det sker i andet halvår af 2021.

LG viser sit engagement i at understøtte premium-spil på sine seneste skærme ved at understøtte 4K og 5.1-surroundlyd til Stadia Pro-brugere. Stadia på LG-TV giver brugerne mulighed for at spille populære spil som Cyberpunk 2077, NBA 2K21, Assassin’s Creed: Valhalla og Watch Dogs: Legion med kun en Stadia-controller uden at det kræver yderligere hardware- eller spildownloads.

LG planlægger at lancere den nye tjeneste som en app, der kan downloades fra LG Content Store på LG Smart TV i anden halvdel af 2021 i lande, hvor Stadia er tilgængelig. Stadia har allerede mere end 130 spil, og flere tilføjes regelmæssigt. Spil kan købes enkeltvis eller via et abonnement på Stadia Pro, som inkluderer eksklusive rabatter og op til 4K-opløsning. Spændende spil med 5.1-kanals surround sound og understøttelse af op til 4K HDR og 60 FPS gør Stadia-platformen til et overbevisende valg for alle, der søger en fantastisk spiloplevelse uden behov for en dyr og dedikeret spilkonsol.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Og når det kommer til spil, er det svært at slå den avancerede kombination af Stadia og LG OLED TV. LG OLED’s selvbelyste pixels sikrer den bedste HDR-billedkvalitet i klassen med dybe sorte og ekstremt nøjagtige farver. I 2015 blev LG det første selskab, der lancerede HDR-kompatible 4K OLED-tv’er og indhold, der blev vist på LG’s OLED-fjernsyn henholdsvis streamet og eksternt gemt. OLED drager fordel af skærmens hurtige responstid på 1 ms og enestående lav inputlatens uden at miste nogen form for billedkvalitet.

“At yde support til Stadia på LG-TV er vores forpligtelse over for kunderne, da spil er en stadig vigtigere funktion, og som LG TV-ejere forventer,” sagde Lee Sang-woo, senior vicepræsident for indholdstjenester hos LG Electronics Home Entertainment Company. “Stadia ændrer den måde, folk får adgang til deres favoritspil på, og ved at levere webOS-kompatibilitet er vi tidligt i kontakt med platformen.”

Kilde: LG presse

I samme kategori

Back to top button