TV-Nyt

Spansk Supercopa afgørelse på discovery+ og 6’eren

Normalt er det TV 2 Sport X og TV 2 Play man skal over på for at se spansk fodbold, men når der 13./14. og 17. januar spilles spansk Supercopa semifinaler og finale, så skal du over på 6’eren eller streamingtjenesten discovery+ (tidligere dplay)

Supercopa, semifinaler

Onsdag den 13. januar kl. 20.55 på discovery+ og 6’eren
Real Sociedad – FC Barcelona

Direkte fra Estadio Nuevo Arcángel i Córdoba. Den spanske super Cup afgøres over semifinaler og en finale, og Real Sociedad og FC Barcelona dyster om den første plads i finalen. Hvis man ser de indbyrdes kampe mellem de to klubber, så skal Real Sociedad nok ikke gøre sig store forhåbninger om en sejr. FC Barcelona har således vundet 9 af de seneste 10 kampe mod Real Sociedad, mens den sidste er endt uafgjort.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Torsdag den 14. januar kl. 20.55 på discovery+ og 6’eren
Real Madrid – Athletic Bilbao

Direkte fra La Rosaleda i Málaga. Det gælder den anden plads i finalen om årets spanske Super Cup, når Real Madrid og Athletic Bilbao tørner sammen på neutral grund i Sevilla. Historisk set har Real Madrid et godt tag på Bilbao, som man ikke har tabt til i de seneste 10 indbyrdes kampe. Men Bilbao er ikke noget ueffent hold, så der skal nok blive spænding om resultatet.

Supercopa, finale

Søndag den 17. januar kl. 20.55 på discovery+ og 6’eren
Supercopa, finale

Direkte fra Estadio de La Cartuja i Sevilla. Vi skal have fundet en vinder af årets spanske Super Cup. Modsat mange andre lande, hvor Super Cuppen bliver spillet mellem mestrene og pokalvinder, så går man anderledes til værks i Spanien. Her spiller man en mini-turnering med deltagelse af finalister fra pokalfinalen og ligaens nummer et og to fra sidste sæson.

Kilde: Discovery Networks

Image

I samme kategori

Back to top button