Branche-NytUdstyr

Soundbar med indbygget Ultra HD tv-boks – Technisat Sonata 1

Den tyske producent Technisat har præsenteret en ny soundbar, der kan siges at være et multitalent. Soundbar modellen Sonata 1 er nemlig ikke kun en soundbar, men indeholder også en Ultra HD tv-boks, DAB+ radiomodtagelse, Internet radio afspilning, bluetooth lyd streaming fra din smartphone eller mulighed for trådløs streaming af musik, du måtte have liggende på dit hjemmenetværk.

TV-boks delen i Sonata 1 understøtter Twin tuner funktionalitet til både satellit, kabel og antennesignal. Der er plads til to CI+ kortlæser moduler til modtagelse af betalings-tv, hvilket også gør den interessant til danske forhold. Ved tilslutning af en USB harddisk, NAS eller via en intern 2,5″ intern sata disk, kan der også optages tv.

Lyddelen i soundbar modellen er lagt i hænderne på højtalerproducenten Elac. Der er 4 højtalere indbygget i soundbaren og desuden er der mulighed for to trådløse højtalere som baghøjtalere (AUDIOMASTER RS 1) og en subwoofer (AUDIOMASTER SW 150).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Der på tilslutningssiden en HDMI indgang og en HMDI udgang 1 (ARC) (HDCP 2.2), 3 x UB 3.0, hvor én af disse er på fronten.

Den vejledende pris på det tyske marked er 999 Euro, vi ved ikke om modellen kommer til salg i danske butikker.SONATA 1 - Eine Kombination aus Ultra HD Receiver und Soundbar. | TechniSat
SONATA 1 – Eine Kombination aus Ultra HD Receiver und Soundbar. | TechniSatPrøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button