Soundbar med indbygget Ultra HD tv-boks – Technisat Sonata 1

| fredag 28. sep, 2018 09:06 | 3 Kommentarer
Technisat Sonata 1

Den tyske producent Technisat har præsenteret en ny soundbar, der kan siges at være et multitalent. Soundbar modellen Sonata 1 er nemlig ikke kun en soundbar, men indeholder også en Ultra HD tv-boks, DAB+ radiomodtagelse, Internet radio afspilning, bluetooth lyd streaming fra din smartphone eller mulighed for trådløs streaming af musik, du måtte have liggende på dit hjemmenetværk.

TV-boks delen i Sonata 1 understøtter Twin tuner funktionalitet til både satellit, kabel og antennesignal. Der er plads til to CI+ kortlæser moduler til modtagelse af betalings-tv, hvilket også gør den interessant til danske forhold. Ved tilslutning af en USB harddisk, NAS eller via en intern 2,5″ intern sata disk, kan der også optages tv.

Lyddelen i soundbar modellen er lagt i hænderne på højtalerproducenten Elac. Der er 4 højtalere indbygget i soundbaren og desuden er der mulighed for to trådløse højtalere som baghøjtalere (AUDIOMASTER RS 1) og en subwoofer (AUDIOMASTER SW 150).

Der på tilslutningssiden en HDMI indgang og en HMDI udgang 1 (ARC) (HDCP 2.2), 3 x UB 3.0, hvor én af disse er på fronten.

Den vejledende pris på det tyske marked er 999 Euro, vi ved ikke om modellen kommer til salg i danske butikker.

Video Thumbnail

SONATA 1 – Eine Kombination aus Ultra HD Receiver und Soundbar. | TechniSat

Den tyske producent Technisat har præsenteret en ny soundbar, der kan siges at være et multitalent. Soundbar modellen Sonata 1 er nemlig ikke kun en soundbar, men indeholder også en Ultra HD tv-boks, DAB+ radiomodtagelse, Internet radio afspilning, bluetooth lyd streaming fra din smartphone eller mu

Stream 11 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Branche-Nyt, Udstyr

3
Kommentarer

for at kommentere
1 Kommentartråde
2 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
tlk

Er der nogen som har prøvet at tilslutte en soundbar til av reciever? Har av reciever med 2 store gulvhøjtaler men vil gerne tilføje center og bag højtaler.Derfor vil sonata være oplagt til det, men kan lyd styres fra av reciver. Ved ikke om det er det rette forum at spørge om det.