TV produktnyt

Sonys nye ZH8 8K HDR Full Array LED model på vej i butikkerne

Sony har i dag annonceret, at deres ZH8 8K HDR Full Array LED tv’er forventes at komme til butikkerne i starten af juni.

Sony lover at ZH8 tv’erne kombinerer det bedste fra Sonys teknologier inden for billed- og lydkvalitet med en forbedret brugeroplevelse og giver dermed en overbevisende underholdningsoplevelse til både filmelskere og gamere.

Sonys X1™ Ultimate-billedprocessorskal give en klar og præcis billedkvalitet. Indhold optaget i 4K og 2K, bliver opskaleret til tæt på 8K med 8K X-Reality PRO™, der benytter en unik 8K-database. Opløsningen af hvert motiv optimeres derefter med objekt-baseret Super Resolution for at gengive virkelighedstro teksturer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

ZH8 tv’erne kommer også med Sonys Full-Array Local Dimming og Boosting-teknologi, der dynamisk ændrer lysniveauerne i de forskellige områder af skærmen, afhængigt af indholdet, hvilket skaber dramatiske skift i kontrast og lysstyrke. Ved nøjagtigt at afbalancere mængden af lys på tværs af skærmen, bliver mørke scener mørkere, og lyse scener bliver lysere. Kontrasten bliver yderligere forstærker med X-tended Dynamic Range™ PRO.

ZH8 8K HDR Full Array LED tv’erne kommer desuden med Sonys Acoustic Multi-Audio™, der har en vibrerende diskantenhed i rammen, som er en højttaler, der gør at lyden følger billedet og giver en fordybende oplevelse. Forstærkerne kontrolleres separat for præcist at administrere lydpositioner fra højttaleren, når der er høje toner, hvilket giver en mere realistisk oplevelse.

Til de kommende generationer af spilkonsoller understøtter ZH8-serien høj billedhastighed med 60fps i 8K samt hurtig responstid via HDMI, der giver maksimal ydeevne til selv den mest avancerede gamingoplevelse.

Netflix Calibrated Mode gør det muligt at se originalt Netflix-indhold i høj kvalitet, der er tro mod filmskaberens vision, mens IMAX® Enhanced™ bringer den fordybende underholdningsoplevelse helt ind i hjemmet.

ZH8 tv’erne kommer også med Ambient Optimization, som er en teknologi, der optimerer billed- og lydkvalitet ud fra omgivelserne. Den justerer billedets lysstyrke automatisk, så det tilpasses lyset i rummet ved at øge lysstyrken i rum med høj belysning og reducere lysstyrken i mørke rum for at give brugeren den perfekte oplevelse. Det registrerer endda genstande i rummet, såsom gardiner og møbler, der kan absorbere eller reflektere lyd, og finjusterer akustikken derefter – på den måde får du den bedste lydoplevelse.

ZH8-serien kommer med Android TV™ med Google Assistant, Google Play Store og indbygget Chromecast, som giver brugeren en smartere og lettere tilgang til indhold, tjenester og enheder gennem dets omfangsrige platform.

Sonys brugerflade og stemmekontrol er ligeledes forbedret. Med enheder, der er understøttet af Google Assistant og Amazon Alexa, kan du både caste og styre videoer fra YouTube med Google Home, eller du kan skifte kanal og ændre lydstyrke ved hjælp af Amazon Alexa-understøttede enheder.

Apple® AirPlay® 2-brugere kan streame film, musik, spil og billeder direkte til tv’et fra iPhone®, iPad® eller Mac®. Apple HomeKit™-teknologien lader sikkert og let brugere kontrollere deres tv fra deres iPhone®, iPad® eller Mac®.

Pris og tilgængelighed

ZH8 8K HDR Full Array LED tv’erne kommer i butikkerne til starten af juni til følgende vejledende priser:

Kilde: Sony presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button