YouSee

Sommerunderholdning på XEE med serier, comedy og sommerfilm

Sommeren på Xee byder på nye afsnit af populære serier som blandt andre Outcast, Deep State 2, The Orville 2 og Gifted 2 samt Esben Bjerre og Peter Falktofts I Mexico går det godt. Men der er naturligvis også nye serier i vente, og Xee vil i juli måned byde på den nye danske serie, Fuhlen og Mandel går all-in, mens Xee i august har premiere på det nye, historiske drama Spanish Princess, der handler om den royale Katharina af Aragonien.

Spanish Princess

Mandage i august

Xee viser fra midten af august det historiske drama om Katharina af Aragonien, der ender som den engelske kong Henrik d. 8’s første hustru og dermed som dronning af England. Den historiske Katharina var en uhyre viljestærk, religiøs kvinde, født i 1485, og det er hendes liv, serien skildrer. Hun voksede op som datter af Isabella af Kastilien og Ferdinand 2. af Aragonien med en plan om, hun skulle ægte en engelsk kronarving, men selv planer i royale kredse kuldsejler, når en vigtig aktør uventet dør.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Serien handler om magt, politik, kærlighed og bedrag, og den skildrer Katharinas rejse mod titlen som dronning af England. En rejse, der ser ud til at ende brat, da hun med sit følge ankommer til England. The Spanish Princess er skrevet af Emma Frost og Matthew Graham og er baseret på Phillipa Gregorys bøger. De første to afsnit er instrueret af danske Birgitte Stærmose. Serien i otte afsnit.

Kan i øvrigt ses allerede nu på C More Reklame-link

Fuhlen og Mandel Allin XeeFUHLEN og MANDEL går All-IN

David Mandel og Christian Fuhlendorff har sammen med Xee skabt et uformelt, bizart og voldsomt underholdende comedy-sportsrejseprogram. De to værter garanterer, at ligegyldigt om man er sportsfan eller ej, vil man aldrig kede sig i selskab med dem.

David Mandel er vild med sport, men hans gode ven og medvært Christian Fuhlendorff er pænt ligeglad med sport. David tager derfor Christian med ud på en episk rejse i amerikanske sportsgrene i et stædigt forsøg på at tænde hans passion. David Mandel har valgt amerikansk sport, fordi alt “Over there” jo er større og vildere. Derfor får han lokket Christian med til USA, hvor de med skæv humor og oprigtig nysgerrighed møder fanatiske fans og fantastiske spillere fra de største sportsgrene i Amerika: Amerikansk fodbold, basketball, baseball, ishockey, fodbold og Nascar.

Man kan blandt andet se frem til at de to besøger New York Yankees og den amerkanske baseball-serie. Yankees er et af de mest kendte sportsbrands i verden. Og så ser de på kvaliteten af amerikansk soccer og ikke mindst fankulturen. David lader også Fuhlendorff møde NHL-stjernen Nikolaj Ehlers i Winnipeg Jets, hvor de ikke slipper for at tage skøjter på selv. Man kan også se frem til både basketball med LA Lakers og Nascar i serien.

Serier hver dag og sommerfilm om lørdagen

På Xee kan du hver dag hele sommeren se de nyeste afsnit af eksklusive serier.  Se serier som Legion 3, The Orville 2, Deep State 2, Gifted 2, Suits 8, I Mexico går det godt, nyeste sæson af Family Guy (sæson 18), Outcast 2, Resident 2, Good Doctor 2. Serierne kan naturligvis også streames sommeren igennem hos Xee.

På filmsiden sender Xee hele sommeren masser af film. Hver lørdag kl. 21.00 kan du se gode film med sommerferiestemning på Xee.

Kilde: Xee presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button