TV-Nyt

Sommerens tv på Kanal 4 , Kanal 5 og 6’eren

Når mæthedsgraden af sol, strand og pølser fra Weberen når sit max, byder SBS TV indenfor med kvalitetsunderholdning til de lange lyse aftener. 

De danske ghost-busters ‘Spøgelsesjægerne’, modelkonkurrencen ‘The Face’ med Naomi Campbell, nye krimi og -dramaserier samt stærke film, der dækker hele genre-spektret, er nogle af nøgleordene for en sommer fuld af nye oplevelser på SBS TV.

Oplev afdøde Larry Hagmans allersidste optræden som den legendariske J.R Ewing i den nye sæson af ‘Dallas’, se John Cusack spille mesterligt i ‘Grace is Gone’ eller følg med i ‘The Carrie Diaries’, ungdomsserien, der fortæller om ikoniske Carrie Bradshaws New Yorker-liv som helt ung.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

‘Spøgelsesjægerne’: Premiere torsdag den 30. maj kl. 22.00 på Kanal 5
De er vaskeægte spøgelsesjægere, og de bruger al deres fritid og alle deres sparepenge på at jage det overnaturlige. Følg med, når to danske spøgelsesgrupper kridter banen op i kampen om at blive de første, der skaffer beviset på, at spøgelser virkelig findes.

‘Person of Interest’: Premiere onsdag den 22. maj kl. 20.00 på Kanal 5
Den mystiske millionær Finch opsøger den tidligere CIA-agent John Reese og tilbyder ham en chance for at afhjælpe kriminelle handlinger, før end de er fundet sted. Finch har opfundet et system, som kan fremskaffe personnumre på de involverede i en sag, men systemet kan ikke angive, om vedkommende er et offer eller en gerningsmand.

‘Criminal Minds’: Sæsonpremiere onsdag den 22. maj kl. 21.00 på Kanal 5
På 8. sæson følger vi FBI-agent Aaron Hotchner den ihærdige leder af FBIs enhed med speciale i at tegne psykologiske profiler af farlige, eftersøgte forbrydere. Næstkommanderende på Hotchners team er den garvede agent David Rossi, og holdet består desuden af den tidligere Interpol-agent Emily Prentiss, agent Derek Morgan, dr. Spencer Reid samt IT-specialisten Penelope Garcia.

‘Special Victims Unit’: Sæsonpremiere onsdag den 22. maj kl. 22.00 på Kanal 5
Inden for retssystemet anses seksuelle krænkelser og overgreb som særligt modbydelige. I New York City efterforskes seksuelle forbrydelser derfor af en særlig eliteenhed, Special Victims Unit, og det er deres sager, som Kanal 5 nu følger på 14. sæson.

‘The Lincoln Lawyer’: Tv-premiere mandag den 10. juni kl. 21.00 på Kanal 5
Forsvarsadvokaten Mick Haller har kontor i sin flyder af en Lincoln Continental. Hans klientel består mest af escortpiger og MC’ere, indtil en kunde fra Beverly Hills’ højere kredse melder sin ankomst. Louis Roulet står under anklage for voldtægt og mordforsøg på en prostitueret. Han insisterer på sin uskyld, men Mick er snu og finder hurtigt ud af, at sagen gemmer på mange hemmeligheder.

‘Maiden Heist’: Tv-premiere tirsdag den 2. juli kl. 21.00 på Kanal 5
Roger, Charles og George er tre aldrende kustoder på et af byens finere kunstmuseer. Fælles er deres kærlighed til kunsten, som dog bliver sat på hård prøve, da en ny kurator vil skaffe sig af med tre af deres yndlingsværker! Til trods for høj alder, svag motorik og totalt manglende erfaring inden for komplicerede kunsttyverier udtænker trekløveret en snedigt kup, der vist KUN kan gå galt!

‘Sex and the City 2’: Tv-premiere mandag den 3. juni kl. 21.00 på Kanal 4
Der er gået to år, siden Carrie Bradshaw endelig fik sit livs kærlighed, John ‘Mr. Big’ Preston, på krogen. Men selvom ægteskabet er lykkeligt har Carrie svært ved at vænne sig til, at hendes tidligere liv som festglad single-pige nu består af aftener på sofaen med take-out mad og gamle sort/hvide film. Samtidig er veninden Charlotte travlt beskæftiget med sin trodsige toårige datter, og Miranda har problemer med sin nye chef, der ikke kan takle en intelligent og stærk kvinde. Alle tre veninder har brug for et afbræk, og redningen kommer fra Samantha, som på bedste PR-vis får skaffet dem alle en luksustur med alt betalt til Abu Dhabi.

‘The Face’: Premiere onsdag den 5. juni kl. 20.00 på Kanal 4
The Face er en modelkonkurrence, hvor tre af de mest succesfulde modeller i verden – Naomi Campell, Coco Rocha og Karolina Kurkova – bruger deres uvurderlige erfaring og viden fra modeindustrien til at forvandle hvert deres hold af piger til professionelle modeller. Pigerne konkurrerer om titlen som ’The Face’, og slagets gang styres af den kendte fotograf og tidligere model, Nigel Barker.

‘The Carrie Diaries’: Premiere torsdag den 6. juni kl. 20.00 på Kanal 4
Tiden er skruet tilbage til 1984, og den 16-årige Carrie Bradshaw lever et liv, der er langt fra storbyens glitter og glamour. Carrie og hendes oprørske lillesøster, Dorritt, har netop mistet deres mor, og deres far, Tom, gør alt, hvad han kan for at tage sig af sine to teenagedøtre. Men pludselig bliver Carrie tilbudt et praktikophold i et advokatfirma på Manhattan, og tingene ser lysere ud. I byen møder Carrie nemlig den frisindede og udadvendte moderedaktør, Larissa, som introducerer hende til en verden, hun kun har kunnet drømme om.

‘Dallas’: Sæsonpremiere torsdag den 6. juni kl. 21.00 på Kanal 4
Dallas er tilbage med en ny sæson og dermed endnu en omgang stridigheder, lidenskab og bagvaskelse. Serien er baseret på ét af de mest populære tv-dramaer gennem tiden, der omhandler den enormt velhavende Ewing-klan fra Texas. Familien er legendarisk for deres evindelige søskenderivalisering, romantiske forræderier, korruption og endda mord. De ikoniske ældre medlemmer af familien J.R. (Larry Hagman i sin sidste optræden), Bobby og Sue Ellen ledsages af den nye generation af Ewings, der tager ambition og bedrag til nye højder.

‘Grace is Gone’: Tv-premiere fredag den 5. juli kl. 21.00 på Kanal 4
Over 160.000 amerikanske kvinder har været udstationeret i Irak. Men hvad sker der, når én af dem ikke vender tilbage? Og hvad gør enkemanden, der bare ikke kan fortælle sine to døtre sandheden? Han tager ungerne med på biltur tværs over USA, en roadtrip der skal vise sig at ændre livet for dem alle tre.

‘Criminal Minds: Suspect Behavior’: Lørdag den 1. juni kl. 21.00 på 6’eren
Sam Cooper har et naturligt lederinstinkt og er ikke bleg for at tilsidesætte sin karriere for at følge sin intuition. Han arbejder målrettet mod al form for bureaukrati og har håndplukket alle agenterne i enheden som består af: Beth Grifith, en viljestærk og benhård kvinde, Mick Rawson, en britisk tidligere elitesoldat, som med sit kønne ydre har et falkeøje for anormal adfærd og John ”Profeth” Sims, en tidligere kriminel, Gina La Salle, en attraktiv kvinde med et blidt ydre men med en kantet personlighed, og Penelope Garcia, en computermagiker, som har dedikeret sit liv til at arbejde med de sværeste sager hos FBI.

‘Alcatraz’: Søndag den 2. juni kl. 21.00 på 6’eren
Agent Rebecca Madsen fra San Fransiscos politis mordenhed sættes på en sag om et bestialsk mord og opdager, at et fingeraftryk på liget tilhører Jack Sylvane, en tidligere Alcatraz-fange, som angiveligt døde for over 30 år siden. Både Rebeccas bedstefar og grandonkel var vagter på den berygtede fængsels-ø, hvorfor hun øjeblikkeligt dedikerer sig til sagen.

Madsen opsøger Alcatraz-eksperten Dr. Diego Soto for at få hjælp til at sammenstykke en række begivenheder. De to opdager, at ikke alene er Jack Sylvane i live, han er også livsfarlig og slår sig løs i en hævnrus i byen. Og alt tyder på, at Sylvane ikke er blevet en dag ældre, end da han sad bag lås og slå i 1963, da Alcatraz blev styret med jernhånd af de sadistiske fængselsvagter Edwin James og E.B. Tiller.

Kilde: SBS

I samme kategori

Back to top button