TV-Nyt

Sommerdrømme – Sæson 2

- Se 2021 sæsonen fra 7. april

TV 2 er tilbage med deres sommer nybygger program Sommerdrømme. Værten er igen i år Pelle Emil Rex Hebsgaard.

Der skal bygges, og kreativiteten slippes løs, når ‘Sommerdrømme’s fire par gennem otte programmer skal kreere deres drømmesommerhus. Sæson 2 af Sommerdrømme er optaget ved en af Danmarks bedste badestrande i Marielyst på Falster.

Deltagerne har 310.000 kroner hver til at forvandle et nøgent sommerhus til en færdig sommerdrøm. Jo længere de kommer med rummene, jo tættere kommer de også på hinanden, fordi relationerne bliver presset, når tiden gør dem stresset i kampen om et sommerhus til to millioner kroner.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hver uge bliver parrene bedømt på deres håndværk og indretning, når de to dommere, Jacob Carlsson og Camilla Kjems, kommer på besøg og kårer ugeopgavens vinder. Det kan godt betale sig at imponere de to dommere, fordi ugens vinderpar for nemlig adgang til skuret, der er fyldt med byggematerialer og indretningsnips, hvor der må blandes for 10.000 kroner.

Sommerdrømme – Sæson 2 deltagere

Sommerdrømme Ole og Anne - far og datter
Ole og Anne – far og datter Foto: Simon Grossert Linnemann/TV 2

Ole og Anne – far og datter

Ole (56) og Anne (28) er far og datter. Ole er svagstrømsingeniør og bor i Fredericia, og Anne er nyuddannet arkitekt med speciale i bygninger med kulturarv og bor ved Silkeborg. De er begge friluftsmennesker og elsker udeliv, genbrug og bæredygtighed. De drømmer om et fælles sted – et sommerhus, der er deres, og hvor de ikke er på besøg hos hinanden.

Deres nøgleord til et sommerhus er klimabevidsthed med genbrug af ressourcer, samlingssted for generationer nu og i fremtiden og multifunktionalitet – natur i stuen og stue i naturen.

 

Sommerdrømme Maja og Lone - tvillingesøstre
Maja og Lone – tvillingesøstre Foto: Simon Grossert Linnemann/TV 2

Maja og Lone – tvillingesøstre

Maja (32) og Lone (32) er enæggede tvillinger. Maja er pædagog og bor i Tranbjerg, og Lone er business analyst og bor i Viby J med kæreste og barn. De er store familiemennesker og ses næsten hver dag, og de drømmer om at skabe et sted, hvor de kan samle hele familien.

Deres nøgleord til sommerhuset er sprudlende i form af farver og loppefund, naturlige materialer og familiær/cosy, så der både er plads til sjov og leg for børnene og hygge og afslapning for de voksne.

 

Sommerdrømme Lambang og Kaspar
Lambang og Kaspar – gift Foto: Simon Grossert Linnemann/TV 2

Lambang og Kaspar – gift

Lambang (37) og Kaspar (33) er gift og bor i Valby med deres tvillinger, som er født af en rugemor i USA. Lambang er børnelæge, og Kaspar arbejder som PR- og kommunikationsrådgiver. De har kæmpet for at få børn og brugt alle deres penge på livsdrømmen om at blive en familie, så derfor bor de nu småt. Drømmen om et sommerhus er derfor også drømmen om et fristed og frirum for dem og deres børn.

Deres nøgleord er ideen om et kystnært sommerhus, der kan favne forskellene i deres kulturelle ophav: At det eksotisk indonesiske og enkle danske ikke bare kan bo i hinanden, men tilsammen faktisk forstærke fortællingen om en særlig måde at gå til livet på.

 

Asger og Mathias
Asger og Mathias – venner Foto: Simon Grossert Linnemann/TV 2

Asger og Mathias – venner

Asger (23) og Mathias (23) er venner og bor begge i Århus. Asger er uddannet professionsbachelor i markedsføringsøkonomi, og Mathias studerer økonomi på Aarhus Universitet. De mødte hinanden til badminton og fandt ud af, de begge holder af udelivet. Fiskeri er deres store hobby, og de har købt en lille båd sammen, som de sejler ud i og fisker fra og taler om store og små ting i livet.

Deres nøgleord for sommerhuset er naturliv, der skaber ro, nordisk stil i form af enkelthed og masser af træ samt fællesskab: et sted, der rummer mangfoldighed og et frirum væk fra storbyens jag.

Sommerdrømme dommerne – Jacob Carlsson og Camilla Kjems

Sommerdrømme dommere
Sommerdrømme dommere Foto: Simon Grossert Linnemann/TV 2

Jacob Carlsson er bygningssnedker og har i sit eget firma arbejdet med mange former for byggeri. Han går op i detaljen og finishen. Og da han tidligere har arbejdet med fejl og mangler i byggebranchen er han ekspert i at spotte selv de mindste håndværksmæssige detaljer.

Camilla Kjems er mediechef hos Allermedia, og som tidligere chefredaktør for magasinerne Femina og Indret ved hun, hvad der rører sig på indretningsfronten. Camilla Kjems sætter pris på de små, sjove og kreative løsninger, der bringer et smil frem.

Kilde: TV 2 presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button