TV-Nyt

Sommer seriepremierer på Kanal 4

Sommeren er over os men Kanal 4 holder ikke sommerferie. Mandag 6. og tirsdag 7. juni er der hele tre premierer og én sæsonpremiere. Serierne ‘Blood & Oil’, ‘The Catch’ og ‘Mysteries of Laura’ melder sin ankomst mandag aften og danner dermed en ægte krimi-combo.

Tirsdag aften følger vi i dokumentaren ‘Livet i børnehøjde’ med hos en gruppe 4-årige, hvor vi følger deres hverdag uden mor og far.

Mandag den 6. juni kl. 20.00 på Kanal 4
ee00e3 BLOODANDOIL Y1 D105 F005 140863 9298 jpg

Premiere: Blood & Oil

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Blood and Oil, med legendariske Don Johnson i en af hovedrollerne, er en episk historie om den amerikanske drøm. Fyldt med familiestridigheder, høje ambitioner og autentiske karakterer. Visuel skønhed og personligheder så komplekse og brandfarlige, som den olie de jagter. I første afsnit introduceres vi for Billy og Cody LeFever – et ungt nygift par med drømme, der rækker langt over deres arbejderbaggrund, og de er oppe imod Don Johnson denne gang som den magtefulde oliemogul, Hap Briggs.

Serien fik kun 10 afsnit på amerikanske tv.

spacer
Mandag den 6. juni kl. 21.00 på Kanal 4
990042 CATCH Y1 D106 F006 142726 5578 jpg

Premiere: The Catch

Alice Vaughan er en af Los Angeles førende privatdetektiver, og ikke en man løber om hjørner med. Lige indtil en gør! Hun har jagtet ham længe, men han har været lige ved siden af hende hele tiden. Ikke alene har hendes forlovede holdt hende for nar, han har også lænset hendes konti, mens han gjorde det. Alice er nu på mission og missionen er hævn!

Er fornyet for en sæson 2 i USA.

spacer
Mandag den 6. juni kl. 21.55 på Kanal 4
c3e86c The Mysteries of Laura 2 10 jpg

Sæsonpremiere: Mysteries of Laura

En fertilitetslæge forsvinder, og hans kone kommer under mistanke. Imens forsøger Laura at mægle blandt en gruppe kvinder, der beskylder hendes drenge for at drille.

Serien fik 2 sæsoner på amerikansk tv.

spacer
Tirsdag den 7. juni kl. 20.55 på Kanal 4
a9d9dc ZOR 0695688 S 00 XX big jpg

Premiere: Livet i børnehøjde

Forestil dig en verden fyldt med tårer, latter, drama, magtkampe og store personligheder. Forestil dig livet for et 4-årigt barn. For første gang nogensinde følger vi 10 4-årige børn og oplever livet i børnehøjde. Hvordan er det egentlig at skulle undvære mor og far hele dagen og være en del af en verden, man måske ikke helt forstår?

I samme kategori

Back to top button