Streamingnyt

Rig 45 – Søren Malling i ny action-thriller fra Viaplay

Viaplay har lanceret en del egenproduceret serier i løbet af de seneste 12 måneder, såsom VENI VIDI VICI med Thomas Bo Larsen, Swedish Dicks, Okkuperet sæson 2 og senest ALEX. I dag offentliggør streamingstjenesten den seneste dramaproduktion, Rig 45, hvor bl.a. Søren Malling (Kapringen, 1864), Jakob Oftebro (Flaskepost fra P, 1864) og David Decik (Lykke, Bedrag) spiller nogle de bærende ??roller i serien.

Hvis det var en fodboldkamp, ville Rig 45 gå direkte efter Golden Goal – og hvem ved, måske endda finalen, siger Søren Malling, der spiller Jens i serien.

Serien er beskrevet som en hårdkogt action-thriller, der foregår midt i Nordsøen og med velkendte nordiske, irske og skotske skuespillere på rollelisten. Optagelserne af Rig 45 forgår i øjeblikket i Irland.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Seriens instruktør er Per Hanefjord, der tidligere har instrueret flere episoder af Viaplay- og TV 3-serien Forbandet.

Det var et stort øjeblik, da jeg – med et spændende thriller-manus i min hånd – hang alle skuespillernes navne og billeder op på min væg! Et internationalt drømme-cast i en fantastisk og dramatisk kulisse! Det bliver ikke bedre end det, udtaler Per Hanfjord.

Et mandskab – en morder
Andrea (Catherine Walker), en tilsynsmand fra Benthos Oil, sendes ud til Rig 45 to dage før jul for at undersøge en dødsulykke. Da hun begynder at undersøge sagen, finder Andrea ud af, at besætningen ikke er meget for at tale med hende, og hun har svært ved at finde ud af hvad der i virkeligheden er sket.

Da bordeplatformen bliver ramt af en orkan, og alle former for kommunikation til fastlandet bliver afskåret, indser besætningen, at ulykken ikke bare er en fatal ulykke, men et mord, og de ved nu, at de er i reel fare.

Med en morder blandt dem bliver der stillet spørgsmålet – hvem er morderen?

Skandinavisk stjerne-ensamble
I serien er der samlet nogle af Skandinaviens mest talentfulde skuespillere. Udover Danmarks egen Søren Malling og David Dencik kan filmentusiaster også se internationale skuespillere, såsom: Catherine Walker (Versailles, Critical), Garry Lewis (Outlander, Gangs of New York), Lisa Henni (Snabba Cash, Fallet), og norske Jakob Oftebro, der efterhånden har fået slået sit navn fast i Danmark med store roller i  danske film og serier som Flaskepost fra P og 1864.

Rig 45 er produceret af Mopar Media Group AB og vises eksklusivt på Viaplay over hele Norden. ITV International Distribution vil distribuere rettigheder i resten af verden.

Premieren på Rig 45 er planlagt til sommeren 2018.


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button