TV-Nyt

SJIT Happens – ny dansk ungdomskomedie på TV 2 Zulu fra 1. september

TV 2?s nye ungdomskomedieserie SJIT HAPPENS allerede haft premiere på TV 2 Zulu, men der var tale om en snigpremiere med et enkelt pilotafsnit afsnit, der blev vist i september 2012. Men her et år efter kommer serien så endelig på skærmen for alvor med 10 afsnit. Der er premiere fra 1. september på TV 2 Zulu.

SJIT Happens handler om pigen Ane, der flytter ind ind i et drengekollektiv på Vesterbro i København. Drengerøvene må ændre deres lumre rutiner og måske også erkende, at de har mødt deres overmand i Ane, der absolut intet problem har med at være ‘one of the guys’.

Handlingen i serien er til dels skrevet af seerne selv, for seriens bagmænd har også aktivt brugt de sociale medier for at få bruger input både i udviklings- of realiseringsfasen. Serien henvender sig til unge mellem 15 og 25 år – altså folk, der bruger nettet meget, går i byen med vennerne, dater.

SJIT Happens fra 1. september på TV 2 Zulu kl. 19:30 lige inden Zulu Comedy Galla. Her vises pilotafsnittet som tidligere har været sendt, hvorefter de nye afsnit følger i de kommende uger.

sjiit_tv2zulu
Det danske bud på en fræk udgave af Friends? Sjiit Happens har premiere 1. september på TV 2 Zulu
Foto: TV 2

I samme kategori

Back to top button