Streamingnyt

Singletown – Discovery Networks lancerer nyt realityprogram på Dplay

Til efteråret er Discovery klar med endnu et realityprogram, nemlig ’Singletown’, der bliver optaget i løbet af sommeren. Programmet vil blive vist på [Dplay]

I programmet kommer man til at møde en række modige danske kærestepar, der alle har meldt sig til et fire uger langt kærlighedseksperiment for åben skærm. Fælles for dem er, at de alle søger afklaring på, hvor stærk deres kærlighed er til hinanden. Det kan være par, hvor kærligheden er udfordret, og de er i tvivl, om de er sammen med den rigtige. Eller måske er alt perfekt, men der mangler bare denne her berømte gnist. Eller også ved de bare, at de er ”meant to be” og er derfor ikke bange for at springe ud i en test af forholdet og deres kærlighed.

– Vi har de seneste mange år set rigtig mange realityprogrammer, hvor det i bund og grund handler om at finde kærligheden. Her har vi for første gang et realityprogram, der sætter fokus på det, der kommer i kølvandet på den store forelskelse og kærligheden: nemlig parforholdets strabadser og store spørgsmål. ’Singletown’ er et kærlighedseksperiment, der følger parforhold i en proces, hvor de søger en afklaring på kærligheden, og om de skal fortsætte som par eller hver for sig, siger programdirektør hos Discovery Networks Danmark, Pil Gundelach Brandstrup, og fortsætter:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Jeg tror, at mange kender det stadie i et parforhold, hvor man overvejer, om græsset er grønnere på den anden side, og man er i tvivl, om man er sammen med den rigtige. I programmet giver vi parrene en pause fra hinanden, hvor de får mulighed for snuse til det, der er på den anden side, så de kan finde ud af, om det er så meget bedre end det, de allerede har. Det er derfor hele afklaringsprocessen og de erfaringer, som deltagerne får sig undervejs, som er motoren i programmet.

Derfor har de indvilliget i at sætte forholdet på standby, mens de indgår i et slags socialt, kærlighedseksperiment. I programmet følger man deltagerne en hel sommer som ’singler’ med dertilhørende fester og fristelser. Undervejs får parrene løbende muligheden for at fortsætte eksperimentet som singler eller vende retur til hverdagen og livet som kærestepar.

Optagelserne på ’Singletown’ foregår i København til sommer og castingen er allerede i fuld gang.

Kilde: Discovery Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button