TV-NytYouSee

Signe Vadgaard ny Premier League-vært på Xee

Når den nye Premier League sæson sparkes i gang i august, kan de danske fans glæde sig til noget af verdens bedste fodbold på tv-kanalen Xee, og nu kan der også sættes navn på den vært, der skal stå i spidsen for alle Premier League-udsendelserne på Xee. Det bliver nemlig Signe Vadgaard, som uge efter uge skal guide seerne igennem den halvdel af alle Premier League-kampe, som sendes på Xee fra og med den nye sæson og tre år frem.

”Premier League er en fantastisk liga, hvor de største stjerner uge efter uge leverer store dramaer, og det er stedet, hvor topsport, underholdning, fascination og spænding smelter sammen i en perfekt kombination. Jeg glæder mig enormt meget til hver uge at stå i spidsen for Premier League-dækningen på Xee og være med til at skabe en ny, levende og spændende tv-kanal,” siger Signe Vadgaard, som tiltræder sin nye stilling med det samme og får debut på skærmen i august, når Premier League begynder den nye sæson.

Den 35-årige tv-vært har en fortid som radiovært på P3, og de seneste år har hun været fodboldvært hos Discovery. Hos Xee er man begejstrede for, at netop Signe Vadgaard kommer til at tegne kanalens Premier League-dækning.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Vi glæder os enormt meget til at præsentere Premier League på Xee fra august måned. Med Signe Vadgaard i front får vi en stærk personlighed og en dygtig og erfaren vært, som sammen med den øvrige redaktion helt sikkert vil sikre en god indholdsdækning af Premier League på Xee. Rigtigt mange danskere følger hver uge med i Premier Leagues medrivende opgør og ikke mindst i, hvordan det går danske stjerner som Christian Eriksen og Kasper Schmeichel. Med Signe og resten af folkene om bord får ligaen den bedste dækning, og vi kan næsten ikke vente til det hele begynder i august,” siger Pil Gundelach Brandstrup, kanalchef på Xee.

Signe Vadgaard ansættes hos TV3 Sport og skal i selskab med TV3 Sports kendte kommentatorer og eksperter stå for den redaktionelle dækning af Premier League-fodbold på Xee.

”Med Signe får vi en rigtigt dygtig vært, som både har håndværket på plads, og en udstråling som få andre. Hun har en enorm appetit på opgaven, og hun kommer til at blive et stærkt aktiv i forbindelse med Premier League-dækningen på Xee,” siger Kim Mikkelsen, Group Head of Sports, Nordic Entertainment Group.

Fakta om Premier League-dækningen på Xee 2019-2022

  • Der vises 116 Premier League-kampe på Xee. I alt er der 232 kampe per sæson, og Nordic Entertainment Group viser de andre 116.
  • Signe Vadgaard bliver vært på Xees studieudsendelser, som produceres af TV3 Sport med de kendte eksperter og kommentatorer herfra.
  • Som led i aftalen med Nordic Entertainment Group køber YouSee sportsproduktioner fra TV3 Sport med kendte navne som Peter Grønborg, Jan Mølby, Carsten Werge, Per Frimann, Stig Tøfting, Martin Jørgensen, Peter Kjær, Jesper Grønkjær, Niels-Christian Frederiksen mfl.
  • Xee er tilgængelig for alle YouSee’s tv-kunder – altså mere end en million danske husstande
Kilde: Xee presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button