TV produktnyt

Sharp tilbage i Norden – nyt Android TV med fokus på god lyd

Sharp er tilbage i Norden og præsenterer en ny 4K Ultra HD Android TV-serie med Quantum Dot-teknologi og indbyggede harman/kardon-højttalere, Google Stadia og Chromecast til en skarp pris, lover de.

Lyd og billede
For første gang får de nye 4K-modeller fra Sharps EQ-serie QLED-teknologi (Quantum Dot) og support for HDR10, HLG (Hybrid Log Gamma) og Dolby Vision med 12-bit farve gengivelse. Sharps AQUOS Smooth Motion-teknologi tilføjer ekstra billeder til videosekvenser får indholdet til at se ekstra levende ud.

Sharp har desuden indgået et storstilet samarbejde med harman/kardon for at give seerne den bedste lydoplevelse sammen med et allerede flot billede. De to integrerede højttalere giver sammenlagt 24 watt kraftfuld lyd og er specialudviklet til EQ-serien. S

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Designet på de front- og nedadvendte højttalere giver mulighed for en stor lyd takket være en højttalervolumen på over en halv liter.

Dertil understøtter EQ-serien Dolby Atmos, DTS:X og er bagudkompatibel al eksisterende DTS-kodet indhold.

Design
Design er afgørende i det moderne hjem, og derfor er EQ-serien naturligvis også udviklet med æstetikken for øje – og endda med et minimalistisk, nordisk touch. Sharps nye EQ-serie er bygget i en enkel aluminiumsramme og fås i sort (EQ3) og sølv (EQ4) med to forskellige fronter til de indbyggede harman/kardon-højttalere.

Sharp Android TV
Den nye EQ-serie er baseret på Android TV-platformen og giver utallige muligheder for underholdning. Der er indbygget Google Assistent, og som noget unikt tilbyder EQ-serien også indbygget understøttelse af Google Stadia – Googles gaming-service, der giver mulighed for at streame AAA-spiltitler i 4K HDR. EQ-serien har desuden HDMI 2.1, og eARC giver mulighed for 7.1-lyd via eksempelvis Dolby Atmos-kompatible soundbarer.

Pris og tilgængelighed

Sharps 4K Ultra HD TV er tilgængelige nu i følgende formater og priser:

50” (127 cm): 5.990 kr.
55” (139 cm): 6.990 kr.
65” (165 cm): 8.990 kr.
75” (189 cm): 11.990 kr.

Nøglespecifikationer:

  • 4K Ultra HD Android TV med Quantum Dot
  • Aluminiumsramme med ultratynd skærmkant
  • HDMI 2.1 med eARC og ALLM
  • Dolby Vision & Dolby Atmos
  • DTS:X & DTS Virtual:X 3D-lyd
  • Indbygget harman/kardon-højttalersystem
  • AQUOS UltraClear
  • AQUOS Smooth Motion
  • Lyssensor med OPC (Optical Picture Control)
Kilde: Sharp presse

I samme kategori

Back to top button