Streamingnyt

SF Studios i ny aftale med Netflix

SF Studios og Netflix har indgået en ny rettighedsaftale, der betyder at Netflix får første visningsret efter biografpremiere og købe/leje vinduet til de nordiske og internationale film, som SF Studios distribuerer. Aftalen træder i kraft i 2021.

Aftalen skulle ifølge pressemeddelelsen også bane vej for flere investeringer i nordiske produktioner, fremgår det. SF Studios og Netflix har tidligere samarbejdet om produktionen af filmen “Red Dot” og serien “Snabba Cash”.

“Begge parter har det samme syn på potentialet for nordisk film gennem vores tidligere samarbejde om produktioner af Red Dot og Snabba Cash. Vi ser nu store muligheder for at fortsætte med at udvikle nordiske produktioner og udsætte vores film for et større og bredere publikum i Norden,” siger Fredrik Warstedt, EVP Acquisition & Licensing hos SF Studios.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Vi er meget tilfredse med denne nye udvikling af vores partnerskab med SF Studios, der står stærkt, når det kommer til produktion af film i Norden. Vi tror på, at denne aftale vil glæde vores abonnenter i Norden, og vi ser frem til at bidrage til nordiske filmproduktioner sammen med SF Studios”, udtaler Lina Brounéus, Director Co-Productions & Acquisitions hos Netflix.

Kilde: SF Studios

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button