Streamingnyt

SF KIDS lukker som selvstændig tjeneste – indholdet kan ses hos C More

C More og SF Studios forlænger indholdsaftalen gældende for SF Kids indholdsportefølje for børne- og familieunderholdning, som også fremover vil findes på C Mores streamingtjeneste. Indholdsaftalen omfatter over 700 timers børne- og ungdomsindhold med folkekære titler som Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg, LasseMajas Detektivbureau og Peddersen & Findus.

Det nye samarbejde betyder, at streamingtjenesten SF Kids lukker ned til efteråret, og nuværende brugere tilbydes at flytte med til C More. Det er et led i SF Studios strategi om at satse på en stærk distribution for sit omfattende indhold og gøre disse filmskatte tilgængelige for et bredt publikum.

– C More og SF Kids har et langt samarbejde, og da muligheden opstod med at sikre nogle af Sveriges mest folkekære og klassiske filmskatte, var vi hurtige til at få lavet denne aftale. Indholdet bidrager stærkt til C Mores satsning på børn og unge, og gør vores udbud unikt. Sammen med store originaltitler som LasseMajas Detektivbureau, Ture Sventon og Wild Kids vil jeg våge at påstå, at vi nu har det absolut bedste indhold for børn og unge blandt streamingtjenesterne, siger Jens Håkansta, Head of D2C, TV & Entertainment, C More.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Blandt titlerne som nu kommer hos C More findes blandt andre Pippi Langstrømpe, Peddersen & Findus, Mor Muh, LasseMajas Detektivbureau, Emil fra Lønneberg, Karlsson på taget, Brødrene Løvehjerte og Madicken. Rettighederne omfatter cirka 700 timers børne- og ungdomsindhold, og gælder en femårig periode.

– Vi er utrolig glade og tilfredse med at kunne forlænge licenssamarbejdet omkring SF Kids med en stærk samarbejdspartner i TV4/C More. Vi er også utrolig tilfredse med, at vores nuværende abonnenter kan fortsætte med at få del i SF Kids-indholdet med C More og samtidig få adgang til det øvrige stærke indhold, som de tilbyder, siger Frederik Warstedt, EVP Acquisition & Licensing på SF Studios.

Kilde: C More presse

Prøv C More i 14 dage 0 kr.

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button