Branche-Nyt

Sennheiser introducerer MOMENTUM True Wireless på IFA 2018

På IFA 2018, der afholdes i Berlin fra den 31. august til den 5. september introducerer MOMENTUM True Wireless på IFA 2018. Det er Bluetooth-øretelefoner der ifølge pressemeddelelsen sætter nye standarder for lydkvalitet med karakteristisk MOMENTUM-stil og komfort.

Den første model i en ny generation af den ikoniske MOMENTUM-familie redefinerer lydstandarden for ægte trådløse øretelefoner med overlegen stereolyd ydeevne, der garanteres af Sennheisers audiophile 7mm dynamiske drivere. Med den nyeste Bluetooth-teknologi, AAC codec support og Qualcomm® aptXTM kompatibilitet, leveres denne ekstraordinære hi-fi-lyd uden kompromis. “MOMENTUM serien har altid stået for en fusion af fremragende lyd, progressiv teknologi og håndværk. Vi er nu glade for at introducere det nyeste familiemedlem, som bringer essensen af MOMENTUM til en ægte trådløs form for første gang”, siger Frank Foppe, Product Manager hos Sennheiser.

Mærk din verden

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Takket være dets gennemsigtige hørelsesfunktion giver MOMENTUM True Wireless lytterne mulighed for at blande omgivende lyde ind i deres lytteoplevelse for at få en bedre situationsbevidsthed. De kan også deltage i samtaler uden at fjerne øretelefonerne.

En smart, forbundet trådløs oplevelse

MOMENTUM True Wireless byder på ubesværet interaktion med ens digitale økosystem ved at give direkte stemmeadgang til intelligente assistenter som Apple Siri eller Google Assistant. Bliv underholdt, kommuniker og holde dig informeret – alt sammen via et enkelt tryk på den intuitive touch-grænseflade og naturlige stemmekommando. Larmende omgivelser er ikke længere nogen udfordring takket være two-mic-beamforming-teknologien, som optimerer stemme pick-up til krystalklare telefonsamtaler og stemmeassistent-interaktion. MOMENTUM True Wireless-oplevelsen kan også tilpasses via den gratis Sennheiser Smart Control-app, der gør det muligt at finjustere lyden i overensstemmelse med personlige præferencer via øretelefonens indbyggede EQ-lyd. Appen frigives, når produktet er tilgængeligt.

Nyd sand trådløs frihed med stil

MOMENTUM True Wireless har en 4-timers batterilevetid, som kan blive genopladet via dets kompakte etui med integreret powerbank, hvilket giver mere end 12 timers batteritid. De er designet til at have en perfekt pasform og være komfortable hele dagen. De sved- og vandresistente øretelefoner er omhyggeligt blevet udformet til at tilbyde en følelse af tidløs elegance og holdbarhed.

Pris og tilgængelighed

MOMENTUM True Wireless er tilgængelig fra midt november til 2.250 DKK.

Kilde: Pressemeddelelse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button