Branche-Nyt

Sennheiser AMBEO Soundbar

Til IFA har offentligheden den første mulighed for at lytte til Sennheiser nye AMBEO Soundbar. Det seneste produkt udviklet under Sennheisers AMBEO trademark for 3D-fordybende lyd, tilbyder soundbaren en bemærkelsesværdig rumlig sonic-oplevelse med forbydende 5.1.4 lyd og dyb bas, som man er nødt til at høre selv, før man tror på dets dybde. Alt dette er leveret af en enkel all-in-one enhed og uden behov for en yderligere subwoofer. AMBEO Soundbar leverer en fantastisk, realistisk og forbydende lytteoplevelse, som er optimeret for hvert individuelt rum takket været kalibreringsfunktionen.

Den er udstyret med 13 drivere og den nyeste vPowered af 13 drivers og den seneste virtualiseringsteknologi, som er blevet udviklet med Fraunhofer. Den nye AMBEO Soundbar giver en nye reference inden for Hi-fi-lydkvalitet. Den vil passe med 3D-lyd format Dolby Atmos, MPEG-H og DTS:X mens soundbarens Upmix Technology skaber lyd og 5.1 content som en forbydende 3D-lydoplevelse.

Sennheiser standen på IFA har et dedikeret lytterum, hvor besøgende kan opleve AMBEO Soundbar. Soundbaren vil være tilgængelig fra 2019.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Kilde: Sennheiser presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button