TV-Nyt

Seertal i en Corona tid

TV programoversigterne er lige nu noget anderledes end normalt, naturligvis som en konsekvens af Corona krisen. Seertallene tælles naturligvis stadig af Kantar Gallups Seer-undersøgelse og her kan man også aflæse Corona konsekvenserne. Således så er Lægens Bord om Corona med tre gange på Top 20 listen for uge 12.

Men seertallene fra Kantar Gallup viser dog også, at danskerne også gerne vil underholdes, således kunne en genudsendelse af Cirkusrevyen fra 2015 komme med på listen som nr 16 og TV 2 underholdningsprogrammet Verdens bedste brætspil røg op på femte pladsen med 655.000 seere, der er programmets bedste placering hidtil.

Olsen-banden kan stadig trække seere

TV 2 har valgt at erstatte X Factor live shows med Olsen-banden film, og selv om disse endnu ikke helt har kunnet måle sig med X Factor, rent seertalmæssigt, så kan man dog notere sig, at det var en god idé, da TV 2 fortsat har mange seere fredag aften.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Uge 12 toppes af boligprogrammet 3 x Beliggendehed på TV 2, men ingen programmer er over millionen. Her skal vi tilbage til uge 10, hvor sidste afsnit i sæsonen af Badehotellet løb over skærmen med et imponerende seertal på 1.406.000. Statsministerens pressemøde 11. marts var dog også over, når man sammentæller DR1 og TV 2’s seertal.

DR’s dramaserie Når Støvet har lagt sig må, ligesom de seneste uger, nøjes med omkring 550.000 seere og en plads i midten af Top 20 listen. Serien startede på 784.000 i sin første uge, den var på.

TV 2 Quizzen Jo færre jo bedre har fortsat pæne seertal på sendetidspunktet søndag kl. 20:00.


I samme kategori

Back to top button