StreamingnytNet-TV

Se Formel 1 og Kevin Magnussen uden TV3+

Formel 1 på TVVil du gerne se Formel1 med danske Kevin Magnussen, så er der muligheder, også hvis du ikke har / ønsker TV3+. Vi har samlet nogle alternativer her.

Formel 1 på dansk hos Viaplay

Skal det være på dansk, så kan du streame alt Formel 1 på dansk tv på via tjenesten Viaplay.dk. Her får du alt Formel 1, der sendes på TV3+ og TV3 Sport kanalerne.

Det koster 449,- / måned for at se Formel 1 på Viaplay. Udover Formel 1, så får du så også adgang til al anden sport, film og tv på Viasat kanalerne.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Formel 1 på Tysk på RTL

Den tyske gratis tv-kanal RTL sender Formel 1 også i 2014. På RTL får du både løb og kvalifikationer live. Du må leve med reklameafbrydelser, men det er jo også tilfældet på TV3+. Det hele kommenteres naturligvis på tysk, så du må naturligvis undvære de danske kommentatorer.

Har du ikke TV3+, så har du måske RTL hos din tv udbyder, ellers er her nogle andre muligheder at få kanalen på. Den tyske kanal n-tv sender også flere af træningerne live, den kanal er dog primært tilgængelig for parabolfolket.

RTL via parabolantenne

RTL kan ses gratis, hvis du har en parabolantenne pegende på Astra 19,2 grader øst satellitten og parabol-tv boks eller måske er der satellit-tv tuner i din fladskærm. Desværre må du leve med at se RTL i standard opløsning. RTL findes i en HD udgave men denne er kodet og kan kun købes i Tyskland.

RTL via Internettet

Telia TV

Du kan se RTL med Telia TV. Telia TV er en streaming tv-pakke, hvor du kan få 15 kanaler for 99,-/måned. Du kan se kanalerne på smartphone, tablet, computer eller på dit TV med en Chromecast eller Apple TV.

Prøv Telia TV gratis i en måned – klik her 

Zattoo

Internet-tv udbyderen Zattoo tilbyder i Danmark RTL via Nettet. Det kræver et abonnement på deres HiQ pakke, der koster enten:

35 DKK / måned
85 DKK for 3 måneder
280 DKK for 12 måneder

Ud over RTL, får du de danske DR kanaler, samt flere tyske, norske og svenske. Med i prisen får du mulighed for at optage op til 250 programmer. Du kan streame tv på computer, tablet eller Smartphone. AirPlay til Apple TV er også muligt.

Se mere på zattoo.com/dk/

Zattoo Schweiz

Såfremt du har adgang til en DNS tjeneste der kan omgå geografisk blokering, så kan du muligvis få gratis adgang til RTL via Zattoo’s  schweiziske hjemmeside. Via den tjeneste kaldet Unotelly, som vi tidligere har anmeldt kunne vi fint streame RTL ganske gratis. Dog er kvaliteten formentlig noget bedre, hvis man betaler for det. Gratis streamen er ikke specielt god kvalitet.

Læs vores anmeldelse af Zattoo Schweiz

Se vores Formel1 tv-guide her

Formel 1 på engelsk på Channel 4

Engelske Channel 4 sender i år Formel 1 på free tv i Storbritannien. Dog er det kun et udvalg af løb de viser. Resten er eksklusivt på Sky Sports i UK.

Fordelen ved Channel 4 dækning er naturligvis, at det er på engelsk.

Følgende løb vises i 2018 på Channel 4

  • 15. april: Sakhir, Bahrain
  • 29. april: Baku, Aserbajdsjan
  • 27. maj: Monaco
  • 1. juli: Red Bull Ring, Østrig
  • 8. juli: Silverstone, Storbritannien
  • 26. august: Spa, Belgien
  • 16. september: Singapore
  • 7. oktober: Suzuka, Japan
  • 25. november: Yas Marina, Abu Dhabi

Channel 4 via parabol

Channel 4 flyttede i februar 2014 en ny satellit, der er svær at modtage i Danmark. Så selv om kanalen sendes ukodet , så kræver det temmeligt store paraboler og dermed investering for at se kanalen. Du kan læse modtagelsesrapporter i vores forum her.

Channel 4 via Internettet

Internet-tv udbyderen Zattoo tilbyder i Schweiz Channel 4 via Nettet. Både som gratis kanal eller i bedre kvalitet i deres HiQ pakke, dog sendes den ikke i HD kvalitet på Zattoo. Det kræver, ligesom iPlayer, at du omgår, så det for Zattoo ser ud til at du befinder dig i Schweiz.

Flere har desuden rapporteret om, at det er muligt at se Channel 4 med flere uden krumspring hos filmon.com. Vi ved dog ikke hvordan det kan være at Filmon slipper afsted med at tilbyde disse udenfor England.

Formel 1 TV Guide klik her

I samme kategori

Back to top button