YouSeeKabel-TV

Se dig for i forhold til de billigste DVB-C bokse

Opticum kabel DVBC 100YouSee og flere andre tv-udbydere har her i 2016 slukket for de analoge signaler. Det har skabt en pludselig interesse for tv-bokse igen, for de der ikke ønsker at købe nyt tv.

Man kan lade sig friste af billige bokse f.eks. via pristjek sitet pricerunner.dk, men man skal se sig for.

Tjekker man pricerunner.dk for kabel-tv bokse, så kan man finde bokse der koster under 300,- hos den tyske forhandler conrad.dk (af mærket Opticum), men de er så gammeldags, at de ikke duer længere. Der er nemlig tale om bokse der kun virker med MPEG-2 kanaler, og disse fungerer ikke med langt de fleste danske kabel-tv net længere, hvor der kræves MPEG-4 understøttelse.

For at være sikker på at en tv-boks virker med YouSee kan du med fordel kigge efter om den er YouSee Ready mærket. Vi har også en liste med kabel-tv bokse her

Efterspørgslen på bokse har tilsyneladende overrasket producenter og butikker lidt. Der er lang leveringstid på kabel tv-bokse mange steder lige nu her medio februar 2016.

Lige pt. synes det primært at være TRIAX C-HD 207 modellen der er til at få fat på, også MAXIMUM XO-306  har vi spottet på netlager hos Power.dk.

I samme kategori

Back to top button