Streamingnyt

Se dagens DR programmer fra kl. 06:00 – stream før det vises på tv

Fra 1. marts omlægger DR sin streaming strategi. Hvor programmerne oftest hidtil er blevet lagt på DRTV, samtidig med eller lige efter at de var blevet vist på almindeligt tv, så bliver de nu tilgængelige fra om morgenen kl 06:00.

– I en digital virkelighed giver det ikke længere mening at udgive programmerne på bestemte tidspunkter. Ser man sine programmer via streaming, navigerer man typisk efter ugedag – ikke efter tidspunkter, siger Peter Rosberg, der er publiceringschef i DR.

DR3 og dokumentar programmer en hel uge foran 

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

DR har allerede i et stykke tid gjort den kommende uges DR3-programmer bliver tilgængelige og fremhævet på DRTV’s forside. Mandag er dokumentardag på DRTV, hvor alle de dokumentarer, der bliver vist på en af DR-kanalerne i den kommende uge, vil blive tilgængelige og fremhævet på forsiden.

Det har betydet at søndag og mandag nu er de to dage, der er flest seere på DRTV.

Enkelte undtagelser

Der vil fortsat være enkelte programmer, hvor DR ikke vil sende programmer online DRTV, før det bliver vist på almindeligt tv. For eksempel vil det sidste afsnit af tv-programmer som ’Gift ved første blik’ og ’Alene i vildmarken’ først blive lagt på, samtidig med at det bliver vist på flow-tv, og en konkurrence som ’Den store bagedyst’, hvor der hver gang er spænding om, hvem der ryger ud, vil også først ligge på DRTV, når det bliver vist på flow-tv.

Hele DR3 serier på én gang

DR forsøger sig også med at lægge hele serier ud på en gang. Det er for eksempel sket med DR 3-serien ’Vrede piger’.

DR3 lukker i 2020

DR3 lukker som bekendt som flow tv kanal i 2020 og det virker faktisk naturligt eftersom omkring 80 procent af DR 3’s seere allerede flyttet over på den digitale tv-platform DRTV.  Hvis man kigger på de 10 mest sete programmer i 2018 på DR3 var 88 procent af seningen på DRTV og de resterende 12 procent på flow. Det er langt mere, end vi havde regnet med for bare kort tid siden, siger Peter Rosberg.

Kilde: DR presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button