TV-Nyt

Se billeder fra den kommende Familien Löwander special sæson

Den svenske storserie Familie Löwander var egentlig færdig efter sine tre sæsoner, men som vi tidligere har berettet, så har svenske SVT besluttet at lave en special, der går tilbage til 1951 og dermed hvad der skete mellem sæson 1 og 2 af serien.  Det bliver til en miniserie sæson af Familien Löwander, der vises på svenske SVT i julen 2020.

Mange seere følte sig snydt, fordi man ikke fik historien om hvordan Nina Löwander og Calle Svensson blev til et par, men det får de altså chancen for nu.

Foto: Peter Cederling/SVT

Med tiden spolet tilbage, så bliver det til et gensyn med flere karakterer som f.eks. Suzanne Reuters roller som Helga Löwander, og vi får også köksmästaren ”Stickan” Backe at se igen. Derimod får vi ikke Gustaf Löwander at se i denne special sæson.

Familien Löwander sæson 4
Foto: Niklas Maupoix SVT

Her lidt om handlingen i sæsonen: Djurgårdskällaren skal renoveres. Peter Löwander ser imellemtiden en mulighed i at køre en sommerrestaurant i Stockholms skærgård igen. Den sidste familie, der gjorde det, var i 1939 før krigens udbrud.

Peter Löwander husker restauranten i øhavet som et slags sommerparadis. Da  han vender tilbage opdager han, at situationen er anderledes, de nye tider byder på udfordringer.

Ved specialsæsonens begyndelse, spiser Nina Löwander stadig beroligende medicin efter sit selvmordsforsøg. Hun lader sin mand Erik og mor Helga tage alle beslutninger. Ninas datter Christina passes af en babypige.

Mon ikke danske DR, viser den nye special sæson kort efter svenske SVT. Du kan streame de tre sæsoner af serien hos Viaplay her

Kilde: Via expressen.se

Stream 7 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close