TV-Nyt

Familien Löwander 1951

- special sæson på Viaplay fra 11. april

Den svenske storserie Familie Löwander var egentlig færdig efter sine tre sæsoner, men som vi tidligere har berettet, så har svenske SVT besluttet at lave en special, der går tilbage til sommeren 1951 og dermed hvad der skete mellem sæson 1 og 2 af serien.  Det bliver til en miniserie sæson af Familien Löwander.

Mange seere følte sig snydt, fordi man ikke fik historien om hvordan Nina Löwander og Calle Svensson blev til et par, men det får de altså chancen for nu.

familen lowander svt nina helga
Foto: Peter Cederling/SVT

Med tiden spolet tilbage, så bliver det til et gensyn med flere karakterer som f.eks. Suzanne Reuters roller som Helga Löwander, og vi får også köksmästaren ”Stickan” Backe at se igen. Derimod får vi ikke Gustaf Löwander at se i denne special sæson.

Familien Löwander sæson 4
Foto: Niklas Maupoix SVT

Her lidt om handlingen i sæsonen: Djurgårdskällaren skal renoveres. Peter Löwander ser imellemtiden en mulighed i at køre en sommerrestaurant i Stockholms skærgård igen. Den sidste familie, der gjorde det, var i 1939 før krigens udbrud.

Peter Löwander husker restauranten i øhavet som et slags sommerparadis. Da  han vender tilbage opdager han, at situationen er anderledes, de nye tider byder på udfordringer.

Ved specialsæsonens begyndelse, spiser Nina Löwander stadig beroligende medicin efter sit selvmordsforsøg. Hun lader sin mand Erik og mor Helga tage alle beslutninger. Ninas datter Christina passes af en barnepige.

Over to millioner svenske seere har fulgt seriens tidligere sæsoner uge efter uge, når de er løbet over skærmen. Dermed er serien den mest populære svenske dramaserie i over et årti.

Du kan streame de tre sæsoner af serien hos Viaplay her

Vores tid er nu – 1951 // Trailer
Vores tid er nu – 1951 // Trailer

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button