TV-Nyt

Se årets nye svenske julekalender med danske undertekster

svt julekalender 2016Der bliver rigtig julestemning, når SVT1 sender julekalenderen ’Selmas eventyr. En rigtig klassisk julesaga med rigelige mænger af sne, et knips af magi og store eventyr. Se med alle ugens dage kl. 18.45 på SVT1, der er danske undertekster.

Den 8-årige Selma erfarer at hendes fattige familie bliver smidt ud af deres hjem, da de ikke har råd til huslejen.

Ulykkelig over den forfærdelige situation flygter Selma ud i den mørke, kolde vinternat, hvor en snestorm lurer om hjørnet. Træt og kold søger hun tilflugt i en bygning, der viser sig at være et videnskabsakademi. Skæbnen vil at den skøre videnskabsmand Efraim von Trippelhatt, der mener at kunne bevise at eventyrernes mytologiske væsner ikke er det pure opspind.

Ved hjælp af et gammelt kort og en luftballon håber han at kunne flyve til Julemandens rige og vende tilbage med et afgørende bevis, der kan overbevise verden om Julemandens eksistens. Og hvad gør Selma? Hun ser naturligvis sit snit til at komme med på rejsen og møde Julemanden.

For hvis der skulle være en i verden, der kunne opfylde hendes eneste juleønske, så må det være den sagnomspundne gavemager. Tænk at kunne få lov at fortælle Julemanden, at hun bare ønsker at hendes familie får lov at beholde deres hjem.

Selmas eventyr fra 1. december kl. 18:45 på SVT1

I samme kategori

Back to top button