TV-Nyt

Schmeichel og Ottesen præsenter PPV boksning

kessler2Viasat producerer PPV boksekampen mellem Mikkel Kessler og Carl Froch den 24. april. Både TV3+ og TV3 Puls vil i ugen op til kampen bringe boksestof, med Peter Schmeichel og Camilla Ottesen som gennemgående værter.

Herning Messecenter danner rammerne for det store bokseshow, der har Peter Schmeichel og Camilla Ottesen som værter. Kampen Kessler mod Froch er programsat til kl. 22.30, men inden da vil der være en masse god underholdning for TV-seerne og publikum i centeret. Showet starter kl. 18, og der vil blive afviklet minimum fem spændende boksekampe som opvarmning til aftens højdepunkt.

Både TV3+ og TV3 PULS vil sørge for god bokseunderholdning inden kampen. I ugen op til sendes der reportager fra Herning – bl.a. indvejningen om fredagen. Derudover kommer TV3+ til at vise Rocky 1-5, så seerne virkelig kan komme i stemning.

Efter nederlaget i november mod Andre Ward skal Kessler vinde mod Carl Froch, hvis han skal blive i den prestigefyldte Super Six turnering.

“Jeg føler virkelig, at jeg er ved at nå mit livs form, og den skal jeg naturligvis også være i, når jeg møder Froch. Kampen mod Ward er lagt bag mig, og nu har jeg 100 % fokus på at vinde næste kamp. Det er virkelig en “alt eller intet” kamp for mig. Hvis jeg taber, så er der godt nok lang vej tilbage. Jeg skal hive en sejr hjem,” siger Mikkel Kessler.

Kampen mellem Kessler og Froch vil blive kommenteret af Claus Borre og er kun tilgængelig som PPV.  Prisen for at se Kessler i aktion er 499 kroner. Parabolkunder hos Viasat kan købe sig adgang og se kampen på ekstrakanalen. Desuden har Viasat lavet aftaler med YouSee, TDC TV, Stofa og Dansk Bredbånd, så kampen også her kan købes.

Læs mere på http://www.supersix.dk/

.

I samme kategori

Back to top button