Branche-Nyt

SBS fortsat med vokseværk

SBS TV voksede i oktober 19 procent i seerandel i forhold til samme måned sidste år. Det er nu tolvte måned i træk, at SBS har hentet seerandele fra konkurrenterne. Oktober gav vækst for både Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren og sammen med Voice TV havde SBS med en seerandel på 16.7 procent den bedste oktober nogensinde.

Stigningen i seerandele på Kanal 5 skyldes blandt andet at det store middagsprogram ”4-Stjerners Middag” i finaleprogrammet samlede 215.000 seere. På 6'eren har den massive dækning af Premier League været en væsentlig årsag til væksten i oktober. Siden lanceringen af Premier League er seningen i weekenderne vokset med 19 procent i forhold til samme periode sidste år.

SBS Radio har også haft en god oktober, hvor det lykkedes at blive størst på dækning blandt de kommercielle radio-kanaler. Lanceringen af Pop FM bidrager til SBS Radios vækst, mens NOVA FM på landsplan øgede sin kommercielle lytterandel i oktober, indtog Pop FM positionen som den største kommercielle radio i hovedstaden.

Kilde: SBS presse

I samme kategori

Back to top button