TV-Nyt

Say Yes to the Dress i dansk udgave på Kanal 4

fter 15 amerikanske sæsoner og versioner i bl.a. England, Canada, Australien, Benelux og Malaysia, er det smukkeste, skøreste og mest rørende tv-program endelig landet i Danmark: ’Say Yes to the Dress’. Discovery Networks Danmark er stolte af at kunne præsentere den danske kjoledesigner Jesper Høvring som manden, der kommer til at stå i front på den danske udgave af programmet, der vises på Kanal 4 i foråret 2018.

Det populære TLC-format ’Say Yes to the Dress’ har i nu 10 år fået kvinder fra hele verden til at sidde klistret foran tv-skærmen. Nu får Danmark endelig sin helt egen version af succesprogrammet, og det bliver med en af Danmarks skarpeste kjoledesignere i front.

Designer Jesper Høvring har skabt kjoler i den absolutte topklasse i 20 år. Hans kunder tæller blandt andre Kronprinsesse Mary, Christiane Schaumburg-Müller og Andrea Elisabeth Rudolph, og han ved om nogen, hvordan en kvinde bliver den smukkeste version af sig selv. Nu skal han i ’Say Yes to the Dress – Danmark’ hjælpe med at indfri en række forventningsfulde brudes højeste drømme.

’Say Yes to the Dress’ er et virkelig fint og sjovt format, og jeg glæder mig til at møde en masse skønne og forventningsfulde brude fra hele landet. Et bryllup er en fantastisk begivenhed, og næst efter ”JA’et” og en dato, så er den perfekte kjole noget af det, de fleste brude går allermest op i. Og ligger utrolig mange følelser i, fortæller Jesper Høvring og fortsætter:

Jeg har lavet kjoler i 20 år, og elsker at guide og udfordre mine kunder, så de kommer afsted med den der wauw-følelse.

Ansøgningerne vælter ind

Siden Kanal 4 åbnede op for castingen af kvinder til den danske udgave af programmet, er ansøgningerne væltet ind. Lige nu har flere hundrede kvinder sendt en ansøgning i håbet om, at blive en af de udvalgte, der får mulighed for at blive en del af den danske version af det legendariske tv-program.

Programmet bliver optaget i Vejle i butikken Panayotis, der netop er flyttet ind i nye smukke lokaler i byens gamle teater. Familien Panayotis har solgt brudekjoler i mere end 50 år, og for dem er brudekjolen forbundet med noget magisk. Her er de ansatte i butikken ikke sælgere men drømmetydere. For enhver brud har en drøm, som skal tolkes og foldes ud, før hun kan sige ”ja” til sin kjole.

Det er et kæmpe skulderklap, at ’Say Yes to the Dress – Danmark’ skal optages hos Panayotis i Vejle. Og vi glæder os helt vildt! Faktisk har vi lige siden 2011 været bidt af programmet. Der var vi nemlig i New York, hvor vi besøgte ’Kleinfelds’, hvor den amerikanske version af formatet bliver optaget, og ejeren gav os den store rundvisning. Siden har vi løbende snakket om, hvordan vi kunne bringe ”Say Yes” stemningen og atmosfæren her til Panayotis. Vi har bl.a. haft besøg af den amerikanske ”Say Yes” ekspert Randy Fenoli tre gange, og nu kommer showet til Danmark – og Panayotis. Det er kæmpe stort, fortæller Butiksejer Michael Panayotis.

Meget mere end bare en kjole

Brudekjolen er om noget symbolet på mange pigers drøm om den store, evige kærlighed. Og intet andet tidspunkt – måske med undtagelse af selve vielsen – er mere følelsesladet end det øjeblik, hvor bruden for første gang ser sig selv i en brudekjole. Lige dér bliver drømmen virkelig, for øjnene af bruden selv og hendes nærmeste, som selvfølgelig er med.

I ’Say Yes to the Dress’ møder vi forventningsfulde kvinder, når de skal finde kjolen for livet. Vi jubler, græder og græmmes sammen med dem, når de prøver sig frem. For det her er mere end bare en kjole – det er begyndelsen på et nyt kapitel, siger Programdirektør hos Discovery Networks Danmark Anne Garlichs og fortsætter:

Et bryllup er forbundet med store følelser – ikke bare for brudeparret, men også for alle omkring dem. Og når kjolen skal findes, bliver det pludselig virkeligt. ’Say Yes to the Dress’ er altså ikke bare et program om kjoler, det handler lige så meget om familierelationer. Derfor passer programmet perfekt til Kanal 4, Danmarks eneste kvindekanal, hvor de store følelser og den gode underholdning er i højsædet. Vi tror på, at ‘Say Yes to the Dress’ kan være med til at bygge videre på den succes kanalen har oplevet i 2017, hvor vi sammenlignet med sidste år har oplevet en stigning på 11 procent (P15-50, kommerciel share).

Kilde: Discovery Networks

I samme kategori

Back to top button