TV-Nyt

Savnet ny serie på C More med Helena Bergström fra nytårsdag

savnet c moreC More satser mere og mere på svenske serieproduktioner. Den næste nye i rækken er serien ”Saknad”, på dansk Savnet, som C More har offentliggjort det første billede fra.

Serien har Helena Bergström (Englegård) i hovedrollen og seriens bagmand er hendes mand Colin Nutley også Johan Widerberg er på rollelisten.

I Savnet spiller Helena Bergström, politikommisær Maja Silver. Hun kobler sig på sagen da en afmagret pige findes myrdet i det svenske Bibelen bælte. Det giver hende samtidigt mulighed for at møde sin datter Rebecca. Hun spilles i øvrigt af Colin Nutley og Helena Bergstrøms datter, Molly Nutley.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Savnet skildrer, hvad der sker, når frygten tager fat i et lille samfund, hvor alle har deres egne hemmeligheder. Det er ligesom en bilulykke i slowmotion, ” siger Colin Nutley om serien.

“Savnet består af fire afsnit. Første afsnit kan streames fra og med Nytårsdag den 1. januar 2017. Serien har iøvrigt musik af den kritikeroste Daniel Norgren med både nyskreven musik og kendte numre. Savnet er produceret af Sweetwater Production i samarbejde med Bob Film i en samproduktion med C More, TV4 og Film Väst.

C More lover premiere på i alt 4 svenske originalserier i løbet af 2017. Efter Savnet så bliver det thrillerserien Farang med Ola Rapace. Premieren på denne bliver til vinter.

I samme kategori

Back to top button