TV-Nyt

Samtaler fra swingerklubben – ny programrække på DR3

Samtaler fra Swingerklubben DR3Nogle danskere går til badminton, andre går til bridge – og så er der dem, som går i swingerklub.

’Samtaler fra swingerklubben’ er en programrække, der giver et kig ind i en hemmelig verden, som oftest bliver mødt med et hav af fordomme.

Men swingerlivet handler om meget mere end sex, latex og pisk – det er et dansk foreningsliv, når det er allerbedst. I swingerklubberne kommer folk fra alle dele af samfundet og uden tøj på kan alle tale sammen som ligemænd.

I Danmark er der omkring 11 officielle swingerklubber, fordelt på hele landet. Den største swingerklub ligger i København og har omkring 20.000 brugere.

Kim og Janne fra Ballerup, er faste gæster i City Swingers på Amager og til dagligt arbejder de begge to som kokke. De blev gift i 1996 og havde gennem mange år gået til dans og badminton. Men der skulle noget mere til for at holde gnisten tændt, så derfor meldte Kim dem til et tantra-massage kursus i City Swingers, og siden har de været stamgæster i klubben.

Som fluen på væggen har DR3 fået lov til at filme, når medlemmerne hænger ud i klubbernes barer, drikker rigelige mængder kaffe og taler om alt fra kageopskrifter til Donald Trump. Der dannes stærke fællesskaber og venskaber, som rækker langt udover alt sexeriet.

Igennem otte afsnit af 15 minutter hver besøger DR3 tre af landets swingerklubber i City Swingers i København, på Afrodite Club i Ringe og Tucan Club i Kolding.

’Samtaler fra swingerklubben’ har premiere på DR3 mandag den 2. januar klokken 22.00 og forpremiere på DR TV den 1. januar.

I samme kategori

Back to top button