Samsung viser deres nye QLED 2017 TV på CES

| onsdag 04. jan, 2017 09:57 | 0 Kommentarer

Samsung er gået væk fra SUHD terminologien her i 2017 og markedesfører i stedet sine topmodeller under navnet QLED, men selv om det lyder lidt som OLED, så er der altså fortsat tale om LCD TV.

Årets topmodel hedder Q9 og er, noget utraditionelt for Samsung, af den flade varient, mens modellen Q8, som det kan ses på billedet ovenfor er buet.

Q9 modellen leveres i 65″ til at starte med. Q8 modellen kan fås i 55, 65 og 75″ udgaver.

Samsung lover bedre farvegengivelse på de nye modeller særligt med fokus på at fange selv de små forskelle i farve ved forskellige lysstyrker, og den nye metal Quantom Dot teknologi skulle også forbedre betragtningsvinklerne.

Samsung QLED TV har en peak luminans mellem 1.500 til 2.000 nits, og lover at det kan vises uden indvirkning på dens evne til at levere præcise farver. 100% DCI-P3 understøttes.

På Smart TV fronten så har Samsung fokus på deres ‘Smart View’ mobil app. Her bliver det muligt at få notifikationer på mobile enheder omkring favorit indhold.

Samsung tilføjer på deres Smart TV brugeroverflade, Tizen, to nye Smart TV sektioner. “Sport” viser en tilpasselig oversigt over dit foretrukne sportshold i forhold til seneste og kommende kampe, og ‘Musik’, som kan identificere sange mens de bliver spillet live på tv’et.

Kilde: Samsung presse

Del på:

Tags: , ,

Gemt under:: Branche-Nyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om