Branche-Nyt

Samsung: QLED TV hjælper tv-seerne gennem sommeren

Samsung QLED 2017 illustrationDanskernes TV-forbrug falder kraftigt i årets lyse måneder. Seks ud af ti af de adspurgte danskere (59 %) ser lidt mindre eller meget mindre TV om sommeren. Det viser en ny analyse foretaget af YouGov for Samsung. Og selvom de udendørs aktiviteter naturligvis trækker i sommermånederne, så tyder noget på, at solens stråler også spiller ind på det dalende TV-forbrug. Næsten ni ud af ti (87 %) svarer nemlig, at det påvirker TV-oplevelsen negativt, hvis der kommer sollys ind af vinduerne.

Halvdelen af danskerne har taget konsekvensen. 50 % af de adspurgte svarer, at de har mulighed for at mørklægge det rum, hvor det primære TV er placeret. På den måde kan solens stråler lukkes ude og TV-kiggeriet kan fortsætte på trods af forstyrrende sollys. Men det er en gammel og unødvendig vane.

”Vi har været vant til at se TV i mørke, men det er en gammel vane og en misforståelse. Hos Samsung forsøger vi altid at lytte til vores kunder og forstå deres ønsker og behov. Et af dem har været at kunne se TV i højt sollys. Og det er nu i høj grad muligt med vores nye QLED-TV-modeller,” siger Tommy Nilsson, Nordisk salgsdirektør hos Samsung og fortsætter:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Det tager tid at ændre vaner, men vi kan se, at vores kunder har taget rigtig godt imod de nye TV, som har en lys-stærk skærmteknologi. Mange er glade for, at de ikke længere behøver at skærme stuen af for sol for at få en god TV-oplevelse.”

Om undersøgelsen
Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov. Der er i alt gennemført 1007 CAWI-interview med danskere i alderen 15-74 år, i perioden 28. juni – 3. juli 2017.

Andre tal fra undersøgelsen:
• Seks ud af ti danskere (61 %) har to eller flere TV-apparater i deres husstand.
• 92 % af de adspurgte har placeret deres primære TV i stuen.
• Knapt fire ud af ti har placeret et TV i soveværelset.
• 66 % af de adspurgte danskere mener, at det har afgørende eller stor betydning hvor TV’et er placeret i forhold til indretningen
• 55 % af de adspurgte danskere har placeret TV’et på et TV-møbel, 37 % har det placeret på væggen
• Seks ud af ti danskere (59 %) ser lidt mindre eller meget mindre TV om sommeren.
• Næsten ni ud af ti af de adspurgte (87 %) mener, at det påvirker TV-oplevelsen negativt, hvis der kommer sollys ind af vinduerne.
• 55 % ser TV med lyset dæmpet eller slukket
• 50 % har mulighed for at mørklægge det rum, hvor der primært ses TV

Kilde: Samsung

I samme kategori

Back to top button