TV produktnytUdstyr

Samsung præsenterer nye 2020 TV

Samsung har netop præsenteret nye 2020 produkter inden for MicroLED-, QLED-8K- og livsstils TV.

Samsung Q950TS 8K QLED-TV8K QLED med forbedret 8K AI Quantum-processor og design

Samsung har også fremvist flagskibsmodel Q950TS QLED 8K TV, der ifølge dem selv er branchens første 8K TV, der kombinerer en ultra-tynd formfaktor, premium 8K billedkvalitet og imponerende surround-lyd. Q950TS introducerer også ‘Infinity Screen’, der giver en enestående seeroplevelse.

Q950TS er udstyret med en 8K AI Quantum Processor, har indbygget 8K AI opskalering og anvender deep learning, der muliggør, at indhold automatisk skaleres op til 8K-opløsning. Gennem funktionen Adaptive Picture kan Q950TS også optimere skærmen til dens omgivelsesforhold. Og AI Quantum Processor – kernen bag skærmen – hjælper også med at styrke Samsungs smarte hjemmeplatform, Tizen, så brugerne kan opleve alt fra forbedret billedkvalitet til øget brugervenlighed, når der skal tilsluttes til andre opkoblede hjemmefunktioner.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ud over forbedret billedkvalitet har Samsungs nye QLED 8K tv’er premium-lydfunktioner såsom Q-Symphony, Object Tracking Sound (OTS) og Active Voice Forstærker. Disse funktioner maksimerer lydoplevelsen ved at levere en dimensionel og dynamisk lyd, der matcher oplevelsen af at se på større skærme.

Samsung Micro LED LifestyleSamsung MicroLED TV

Samsung introducerer i 2020 nye produkter med MicroLED-teknologi, som kombinerer næste generations skærmteknologi med enestående tilpasningsmuligheder.

Med 75 -, 88-, 93- og 110-tommers skærmstørrelser er MicroLED-modeller velegnet til forskellige hjem og livsstilsbehov. De nye 88- og 150-tommer MicroLED-modeller kommer med et ultra-slankt infinity design, som næsten fjerner alle fire sider af rammen, så produkterne let kan falde ind i deres omgivelser. Forbrugerne kan også forbinde flere MicroLED-paneler for at skabe nye kombinationer, der passer til det specifikke miljø.

MicroLED-skærmene lover Samsung byder på revolutionerende billedkvalitet og leverer større dybde, bedre klarhed og en maksimal lysstyrke på 5.000 nits. De udnytter også opskaleringsevner baseret på deep learning til at levere indhold af højeste kvalitet, uanset kilden.

Spørgsmålet er så om disse produkter rent faktisk kommer i handlen og til priser almindelige mennesker kan betale…

Samsung The SeroLivsstils-tv “The Sero” kommer til Norden

Samsung vokser også inden for sin portefølje af livsstils-tv med lanceringen af The Sero. Sero som betyder “lodret” på koreansk, har evnen til at dreje mellem vandret og lodret stilling – ligesom en smartphone eller tablet. Efter dets lancering i Sydkorea sidste år er Samsung klar til at udvide Seros tilgængelighed til flere markeder i 2020.

Sero er parret med brugerens mobile enheder for naturligt at vise indhold i både vandrette og lodrette formater. Forbrugerne kan se indhold fra sociale medier, YouTube og andre personlige videoer i en skærmtilstand, der afspejler de mobile enheder.

Som vinderen af “Best of Innovation” på CES, kombinerer The Sero de bedste funktioner fra Samsungs bedste skærme med, at den tilbyder en ny retning inden for hjemmeunderholdningsteknologi, der imødekommer det voksende mobilpublikums behov og vaner.

”Forbrugerne forventer i dag tv’er, der fuldt ud kan integreres i deres individuelle livsstil, og Samsung redefinerer derfor skærmens rolle og skaber nye digitale innovationer samt nyt design for at imødekomme flest brugeres livsstil”, siger Tommy Nilsson, ansvarlig for TV i de nordiske lande.

Kilde: Samsung presse

I samme kategori

Back to top button