TV produktnyt

Samsung Neo QLED – 2021 flagskibsmodellerne får ny skærmteknolgi

Samsung lancerer den helt nye Neo QLED-skærmteknologi til 2021 flagskibsmodellerne 8K (QN900A) og 4K (QN90A). Med den nye Quantum Mini LED-lyskilde styret af Quantum Matrix-teknologi og en Neo Quantum-processor, lover Samsung måske ikke overraskende at de tager QLED til et helt nyt niveau.

Den nye Quantum Mini LED er kun 1/40 så dyb som en standard LED. I stedet for at bruge en linse til at sprede lys og en pakke til at fastgøre det til det rigtige sted, har Quantum Mini LED et mikrolag med endnu flere dioder til at lede lyset. Quantum Matrix-teknologigiver mulighed for nøjagtig kontrol af de tætpakkede lysdioder for at undgå blooming-effekt på skærmen og lade TV-seerne opleve indholdet nøjagtigt som beregnet. Neo QLED styrer lumenskalaen med 12 bits og 4096 trin, hvilket gør mørke nuancer mørkere og lyse nuancer lysere, hvilket resulterer i en mere fordybende HDR-oplevelse. Neo QLED drager også fordel af Samsungs egen kraftfulde Neo Quantum-processor med forbedret opskaleringsfunktionalitet. Ved hjælp af op til 16 forskellige neurale netværksmodeller, hver med lært AI-skalering og dyb læringsteknologi, kan Neo Quantum-processoren optimere billedkvaliteten til henholdsvis 4K og 8K, uanset inputkvalitet.

Den nye 2021 Neo QLED 8K leveres med et nyt Infinity One-design, en næsten kantløs skærm, der giver en endnu bedre seeroplevelse og stilfuldt design og formfaktor. Neo QLED 8Ks har den nye kabelløsning Slim One Connect-boks, der kan fastgøres på bagsiden af TVets fod og muliggør både lettere installation og færre kabler. Neo QLED 8K har også en række banebrydende lydfunktioner, herunder Object Tracking Sound (OTS) Pro, hvis dynamiske lyd følger TV-skærmens bevægelse og SpaceFit Sound, der analyserer det miljø dit TV er i og justerer lyden i overensstemmelse hermed.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Image

I samme kategori

Back to top button