Lyd produktnytBranche-Nyt

Samsung klar med Dolby Atmos soundbar – HW-K950

Samsung Dolby Atmos Soundbar HW-K950Samsung annoncerede allerede tilbage i januar på CES at de kom med en Dolby Atmos soundbar, nu her til den kommende IFA messe er nyheden så at den nu kommer til salg.

Samsung HW-K950 illustrationsamsung-hw-k950-bagModellen hedder HW-K950 og er udrustet med et 5.1.4 kanalsystem. Systemet består af i alt 15 højtalere fordelt på hoved højtalere, baghøjtalere og subwoofer. Med Dolby Atmos får du en mere omsluttende lydoplevelse blandt andet via indirekte højtalerlyd der reflekteres i dit rum.

Samsungs Dolby Atmos soundbar HW-K950 har understøttelse af bluetooth og WiFi, med mulighed for at styre den via Samsungs Multiroom app fra en smartphone eller tablet. Der er 2 x HDMI porte, digital optisk audio og analog audio.

Pris og tilgængelighed

Hvad koster herligheden så? Ja det er ikke en billig løsning. Vi har set den et enkelt sted på Pricerunner.dk til 11.799,-. Den kommer på lager her i september.

Umiddelbar konkurrent i denne produktklasse er Yamaha YSP-5600, der koster lidt mere, men også har 4 HDMI porte, minus er dog at der ikke er subwoofer uden merpris. Tjek pris på denne på Pricerunner.dk

HW-K950 samsung maal
Samsung HW-K950 mål

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close