Branche-NytTV produktnyt

Samsung Electronics har 50-års jubilæum på IFA

Samsung Electronics 50-års jubilæum på IFA, og under pressekonferencen i Berlin præsenterede Samsung sin vision om innovation, connectivity og fremtiden.

Samsung afslørede blandt andet, at de vil gøre QLED 8K-teknologien tilgængelig for flere ved at introducere en komplet serie af QLED 8KTV. Nyheden er et udtryk for Samsungs ambition om at forbedre og udvide udbuddet af unikke og innovative produkter og tjenester designet til fremtiden.

”Lige siden Samsungs første sort-hvid-fjernsyn blev lanceret for næsten 50 år siden, har vi introduceret innovativ teknologi inden for forbrugerelektronik og mobilteknologi. Samsung vil fortsætte med at opbygge sin arv og tilbyde livsændrende løsninger til vores kunder,” fortæller Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

QLED 8K-TV – nu også i 55-tommer

Siden lanceringen af Samsungs QLED 8K TV sidste år er salget af QLED TV steget med 200 procent årligt. Forbrugerne har taget teknologien så hurtigt til sig, at der blev solgt mere end to millioner enheder over hele verden det første halvår af 2019. For yderligere at styrke produktlinjen vil et 55-tommer QLED 8K TV blive inkluderet i Samsungs QLED-serie sammen med 65, 75, 82 og 98 tommer versioner. Versionen på 55 tommer lanceres globalt i september 2019.

BESPOKE køleskab til en moderne livsstil

Efterhånden som grænsen mellem møbler og apparater sløres, fortsætter Samsung med at skabe løsninger til hjemmet, der kan tilpasses forbrugernes behov. Som en del af løsningen kommer Samsungs banebrydende køleskab BESPOKE til Europa. BESPOKE er designet som standardenheder i flere forskellige størrelser og med en til fire døre. Det gør det muligt at inkludere køleskabet som en naturlig del af hjemmets indretning i forskellige miljøer og til enhver livsstil.


I samme kategori

Back to top button