TV-Nyt

SailGP – TV 2 Sport viser kapsejladser

SailGP, der også kaldes ”sejlsportens Formel 1”, kan i løbet af 2020 opleves på tv eller fra kajkanten i nogle af verdens storbyer.

De første kapsejladser foregår 28.-29. februar i Sydney og kan ses tidligt fredag morgen på TV 2 SPORT. Danmark er for første gang med i kapsejladsen med en båd, der prydes med Holger Danske-billede og med logo for sponsoren Rockwool. De øvrige både kommer fra USA, Storbritannien, Australien, Japan, Spanien og Frankrig.

TV 2 SPORT har erhvervet rettighederne til SailGP, og kanalen har sat en særdeles kendt sejler og tv-personlighed i spidsen for dækningen. Vært for TV 2s SailGP-dækning er nemlig Emil Midé Erichsen, som er kendt fra TV 2-programmerne ’Kurs mod fjerne kyster’ og ’Kurs mod nord’. Emil Erichsen var også tilknyttet som ekspert under TV 2s sejlsportsdækning ved OL i Rio i 2016.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

De to øvrige eksperter, som TV 2 har engageret til dækningen af SailGP, er Jonathan Bay, som også var TV 2-ekspert under OL i Rio, og Jonas Hviid-Nielsen, der har stort kendskab til den danske båd og det danske mandskab ved SailGp. Jonas Hviid-Nielsen har været omkring det danske SailGP-team fra holdets begyndelse.

De fem SailGP-stævner, som p.t. er fastlagt i 2020, foregår ud for Sydney 28.-29. februar, ud for San Francisco 2.-3. maj, ud for New York 12.-13. juni, ud for Cowes på Isle of Wright i Sydengland 14.-15. august og ud for København 11.-12. september.

Du kan læse mere om SailGP på www.sailgp.com.

Kilde: TV 2 presse

I samme kategori

Back to top button