TV-Nyt

Sådan ser det nye DR2 ud fra 4. marts

dr2 nyt logoDR2 starter 4. marts i en ny udgave. Fra 06:30 om morgen er der tv på kanalen på hverdage. DR2 lægger ud med et morgenmagasin med nyheder hver halve time, aktualitet, perspektiv, debat og baggrund. Det sker i DR2 Morgen – med Niels Krause-Kjær og Anja Bo.

Helt nyt er en stor del af indholdet på den nye DR2 dog ikke, følge programoversigten så sender kanalen knapt halvdelen af tiden genudsendelser og serier, som allerede nu er kendt fra DR2, og godt halvdelen af tiden debatprogrammer, nyhedsopdateringer, dokumentarer og serier, som ikke har været vist på DR2 tidligere.

Niels Krause-Kjær, Frederikke Ingemann og Martin Krasnik er værter på DR2, den nye samfundskanal. Foto: Lone Kröning Mogensen
Niels Krause-Kjær, Frederikke Ingemann og Martin Krasnik er værter på DR2, den nye samfundskanal.
Foto: Lone Kröning Mogensen

Blandt de nye udsendelser er det omtalte debatprogram Gadens Parlament, der har tidligere skatteminister Thor Möger som vært. Nyt er også programmer som nyhedsshowet Dagen, der alle hverdage går i dybden med nyheder, tendenser og kultur fra hele verden – og Danmark.

Den danske serier ’Sort Arbejde’, er et humoristisk blik på et nigeriansk ægtepars genstridigheder som ejere af et rengøringsfirma i Danmark.

Den amerikanske HBO serie The Newsroom får også plads på kanalen, der desværre ikke udsendes i HD kvalitet. Om natten bruges sendetiden på DR2 Nyhedshjulet.

Du kan se programoversigten for de kommende 14 dage på http://dk.timefor.tv/tv-guide/dr2

DR2 morgen
Det nye DR2 starter dagen med nyheds morgenmagasin

Kilde: journalisten.dk

I samme kategori

Back to top button