Max

Sådan tilføjer du sport til din Max konto

- det er ikke nødvendigvis lige til

Sådan tilføjer du sport til din Max konto artiklen her prøver at gennemgå, hvordan du tilføjer sport til dit Max abonnement. Årsager til hvorfor du måske ikke kan gøre det, og hvordan er det lige det fungerer hvis du køber det via Apple?

Max har har med den nye streamingtjeneste Max altså valgt at tilbyde Sport som et tillægsabonnement. Dermed skal du enten have Max Basis (79,-), Standard (119,-) eller Premium (149,-) først og dernæst tilkøbe Sport abonnementet til 40 kroner / måned.

Sådan fungerer det de fleste steder, men der kan være undtagelser og begrænsninger, hvilket har forvirret flere de seneste dage siden lanceringen 21. maj. Læs mere herunder.

Sådan tilføjer du Sport til din Max konto

Max købt direkte hos Max

Sørg for at du er på den profil der administrerer og betaler dit Max abonnement.

Du kan tilføje tillægget Sport ifølge Max egen guide således:

 1. Gør en af følgende ting på Max:
  • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
  • Tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement.
   (Det er kun voksenprofiler, der kan administrere abonnementer).
 2. Vælg Tillæg til dit abonnement
 3. Følg vejledningen på skærmen for at tilføje tillægget Sport.
 4. Bekræft ændringen

Får du beskeden: Der kan ikke foretages ændringer i dit abonnement på denne enhed skal du tilføje tillægget Sport på den enhed, hvor du tilmeldte dig dit Max-grundabonnement.

Max købt via Google Play

Tilføj Max Sport købt via Google Play

Har du Max som du abonnerer på via Google Play butikken, så skal du i Max app’en gå ind i profil og vælge abonnement og vælge Tilføj tillæg, og så kan du tilføje sport.

Max Købt via Apple app store

Max via Apple App Store

Køber du Max via din Apple konto, så ser det ud til, at sport aktuelt kun sælges i én pakke sammen med Premium. Premium + Sport koster så 189,- / måned.

Hvad årsagen er til manglende sport som tillæg via Apple, ved vi ikke, men det kunne være noget med Apple’s gebyrer på deres app store, der ikke gør det rentabelt for Max. Vil du have et mindre Max abonnement med sport, så kan det derfor anbefales, at købe det direkte hos Max og ikke via Apple.

Tilføje Max sport ved Max via din tv / mobiludbyder?

Der var en perioden efter lanceringen, hvor det ikke var muligt at tilkøbe sport på et udbyder abonnement. Det mener Max nu at have fikset. Har du stadig ikke muligheden, så oplyser Max, at ikke alle udbyder giver kunder muligheden for at tilkøbe sports pakken.

Hvis du ikke ser muligheden så kontakt din udbyde for at høre om de tilbyder pakken, lyder anbefalingen fra Max.

Sport hos Max kunder med 50% tilbuddet

Kan Max kunder med 50% tilbuddet købe sport? Ja det er muligt. Har du 50% tilbuddet for livet, så kan du tilføje og fjerne sport, som du vil, uden at du mister rabatten. Det er kun, såfremt du skifter Max grundabonnement, at du mister rabatten.

DIGITALT.TV har skrevet denne artikel for at hjælpe dig på vej, men vi kan ikke yde support, så oplever du fortsat problemer, så skal du have fat i kundeservice hos Max.

I samme kategori

Back to top button