Sådan ser du Australian Open Tennis 2020 - YouSee kunder må streame

| fredag 17. jan, 2020 08:18 | opdateret 20. jan, 2020 kl. 18:31 | 5 Kommentarer

Årets første Grand Slam tennisturneringen er lige om hjørnet, Australian Open 2020 spilles fra 20. januar – 2. februar på Melbourne Park.

Det er samtidigt sidste gang at danske Caroline Wozniacki stiller op til turneringen, som hun vandt tilbage i 2018.

Prøv Dplay gratis i 30 dage og se Australian Open

Australian Open på dansk TV

Det er igen Eurosport, der har rettighederne til Australian Open, og det er således på tv-kanalerne Eurosport 1 og Eurosport 2, at du kan se kampene. Discovery Networks Danmark ønsker at gøre noget særligt ud af Wozniackis farvel til livet som professionel tennisspiller, og derfor kan den danske stjernes kampe Down Under følges på Kanal 5 og Dplay.

Der vil være studie omkring alle Caroline Wozniackis kampe, hvor vært Mette Cornelius får besøg af de danske tenniseksperter Michael Mortensen og Anders Haahr Rasmussen. Det er også de to, som kommenterer Wozniackis kampe.

Caroline Wozniacki møder i første runde amerikaneren Kristie Ahn. De to spiller 2. kamp på Melbourne Arena natten til mandag den 20. januar. Det forventes at opgøret starter mellem kl. 03.00 og 06.00 dansk tid kampen kan ses på Kanal 5. Den syvfoldige vinder af turneringen, Serena Williams, bliver Wozniackis modstander i fjerde runde, hvis begge spillere når så langt.

Som bekendt så er disse tv-kanaler blandt de kanaler, der ikke længere er med hos YouSee, så har du tv fra YouSee, så skal du altså over på streaming for at se tennis fra Melbourne. Prøv Dplay gratis i 30 dage

Australian Open på streaming

Måske særligt aktuelt netop i år, så er det naturligvis også muligt at streame Australien Open. Det sker med på Dplay og på Eurosport Player

Der er dækning alle baner  ved Australian Open, så her kan du altså frit vælge, hvilken kamp du vil følge.

Michael Mortensen, Anders Haahr Rasmussen, Sisse Folmø, Thomas Skouboe, Ondrej Kralik og Peer Kaae er kommentatorer på turneringen.

Prøv Dplay gratis i 30 dage

Vi har fået flere henvendelser omkring Australian Open. DIGITALT.TV er en nyhedstjeneste, så vi sælger altså ikke adgang til Australian Open, vi informerer bare om, hvor du kan se det. Vi kan således heller ikke tilbyde telefonsupport på, hvordan du ser Australien Open.

TV-Guide Australian Open 2020

Ingen TV-Tider pt.

 

Australian Open indfører pga af de mange brande i landet en grænse for, hvor dårlig luftkvaliteten må være under kampene.

En skala med fem trin er blevet introduceret. Er der så mange partikler i luften, at det svarer til fem på skalaen, stoppes spillet med det samme.

Hvis målestationerne i Melbourne Park registrerer nok partikler til, at det svarer til fire på skalaen, skal lægestaben sammen med dommeren beslutte, om en kamp skal fortsætte.

Denne artikel indeholder affliatelinks, hvor DIGITALT.TV tjener en skilling, hvis du bestiller via linket.

Stream 11 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Del på:

Tags: , ,

Gemt under:: TV-Nyt

5
Kommentarer

for at kommentere
2 Kommentartråde
3 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
C. Johansen

Der sendes også tennis via satellit på Eurosport 1 fra Tyskland. Men hvor meget og hvor lidt skal jeg ikke kunne sige.

Kasper

Hvis man allerede modtager satellit-tv, er man vel ikke ramt af YouSee problematikken.

Per M

Og Eurosport 1 kan tilmed modtages gratis i SD, hvor de der bare kalder den for
Eurosport Deutschland,

tlk

Eurosport deutschland vil vise kampe med overvejende tysk deltagelse.
Caroline Wozniaciki skal spille 2.kamp på Melbourne arena mandag nat