TV-Nyt

Så skal de sidste VM slutrunde hold findes – Se alle kampene her

Så skal det afgøres. Hvem bliver de sidste fire europæiske nationer, der skal med til VM-slutrunden i Rusland til sommer?

På trods af en flot slutspurt lykkedes det ikke Christian Eriksen og co. at fraryste førstepladsen fra Polen. Nu venter to tætte kampe mod et irsk mandskab, som var lykkelige over, at Danmark blev modstanderen i playoff. Vinder de rød-hvide i et fyldt Telia Parken, og sender Danmark tæt på en længe ventet slutrunde?

Skuffelsen var enorm i Kroatien, da Island sikrede sig førstepladsen og direkte kvalifikation til VM. Nu venter to nervepirrende opgør mod Grækenland, og alt andet end en samlet sejr vil være en katastrofe for den stjernespækkede kroatiske trup. Første kamp spilles i Zagreb torsdag. Spiller de kroatiske favoritter sig tættere på VM?

Schweiz var millimeter fra at vinde sin kvalifikationsgruppe foran Portugal, men et 2-0 nederlag i sidste runde kostede dyrt. Schweizerne er forhåndsfavoritter mod Nordirland, der på sensationel vis tog andenpladsen i kvalifikationsgruppe C foran Tjekkiet. Snyder nordirerne igen favoritterne?

Zlatan-løse Sverige er oppe mod selveste Italien, og svenskerne går ind til de to opgør med selvtilliden i orden. Det svenske kollektiv har set overraskende stærkt ud efter den ubestridt største stjerne indstillede landsholdskarrieren, men de fleste forventer, at italienerne bliver for stor en mundfuld. Hvis Sverige skal til VM, kræver det et positivt resultat hjemme på Friends Arena.

Det og meget mere, når 6eren , Kanal 5 og Eurosport 2 viser de afgørende europæiske VM-kvalifikationskampe.

Kilde: Discovery Networks Presse

I samme kategori

Back to top button