TV-Nyt

Rumænien – Danmark på Kanal 5

Landshold kanal 5Dette er en artikel fra marts, læs om Danmark – Rumænien den 8. oktober her

Søndag den 26. marts starter det nye VM-kvalifikationsår for Åge Hareide og co., når de på udebane og på Kanal 5 skal forsøge at tilspille sig de altafgørende point mod Rumænien. Med et svært udgangspunkt fra efteråret, hvor de afgørende point udeblev, er der stort pres på Simon Kjær og de danske tropper, som skal præstere efter bedste evne både offensivt og defensivt, hvis fodboldnationens VM-drømme skal bevares.

Kasper Dolberg, der for alvor er i målform, har fået genvalg på Åge Hareides hold, mens også forsvarsprofilerne endnu engang er blandt de udvalgte. Også Christian Eriksen er igen tildelt en central rolle, når han skal forsøge at tage sit imponerende spil fra Tottenham med på landsholdet og igen komme på tavlen, som han senest gjorde det mod Kasakhstan tilbage i november.

Kanal 5 er på pletten, og Mette Cornelius har som vanligt Frank Arnesen og Flemming Povlsen ved sin side, når de guider seerne igennem kampen fra kl. 19.00, mens Peter Piil og Brian Laudrup sidder klar ved mikrofonerne. Der er kampstart 20:45.

I samme kategori

Back to top button