RTL HD hos YouSee

| tirsdag 12. feb, 2013 10:52 | opdateret 12. feb, 2013 kl. 11:56 | 17 Kommentarer

RTL HD YouSee Formel 1Efter at have været udsat et stykke tid, så er RTL HD nu tilgængelig i YouSee’s grundpakke. Kanalen er ikke mindst interessant for de der gerne vil følge Formel 1 motorsportsserien, hvor RTL sender direkte fra alle løb.

Dermed kan Formel 1 således ses i HD kvalitet i den mindste tv-pakke hos YouSee, eller du kan udnytte at have både TV3+ HD og RTL HD i forbindelse med reklamepauser, som de forhåbentlig så ikke tager på samme tid 🙂

Med RTL HD så er YouSee nu oppe på at tilbyde 40 HDTV kanaler, og til maj kommer TV2 Fri HD også til som ny HDTV kanal. Tjek HDTV kanaloversigten her

For at se HDTV forudsættes et DVB-C TV med en MPEG4 modtager eller anvendelse af en MPEG4 tv boks. 

Del på:

Tags: , ,

Gemt under:: YouSee, HDTV

Kommentarer (17)

 1. kram5610 siger:

  Så lykkedes det alligevel. Det er jo skægt at tænke på, at RTL kun udsendes FTA analogt hos Kabel Deutschland. Hvis man ønsker den digitalt (DVB-C) eller i HD kræver det abonnement. Dette på trods af at de tyske kartelmyndigheder (Bundeskartellamt) har forbudt kodningen af DVB-C (det er kun tilladt at kode HD udgaven).

 2. mich siger:

  “Med RTL HD så er YouSee nu oppe på at tilbyde 40 HDTV kanaler, og til maj kommer TV2 Fri HD også til som ny HDTV kanal”

  Samt Canal8 i 1. kvartal, og TV4 og øvrige Cmore kanaler er jo også lovet.

  Jeg kan se, at Canal Digital har bekræftet Cmore Emotion og Action til allerede 1. kvartal, så mon ikke Yousee følger efter ?

  https://digitalt.tv/hdtv-indeks-hvem-har-flest-hd-kanaler/

 3. Martin_DK siger:

  YouSee må meget gerne snart få forhandlet en aftale om TV4 HD på plads…

  Er det i grunden ikke lidt underligt, at C More Hits HD og C More Series HD kun har en bitrate på 4,3 hos YouSee?

  • Bo Fredborg siger:

   Hvis det er maks at de ligger på 4,3 så jo.

   De er dynamisk allokeret, så det svinger meget hos Canal Digital. Helt ned til 3,4 har jeg set, når der er meget mørke stille scener, der ikke er så krævende, og op til 10-11 når det er mest krævende.

 4. mich siger:

  Martin, hvornår har du målt, idag eller igår ?

 5. Martin_DK siger:

  Det var ca. to dage siden at jeg tjekkede med DVBViewer. I dag er bitraten på de to kanaler 8,3. Jeg tror dog først at det har ændret sig i dag, for sent i går så jeg lidt Mad Men på C More Series HD. Det så gyseligt ud. YouSee burde sætte bitraten op til mindst 12 – også selv de bruger nye og “bedre” encodere.

  Ved en hurtig zappetur gennem HD-kanalerne med DVBViewer viser at alle de HD-kanaler jeg kan modtage har en bitrate på mellem 8,0 og 8,8. National Geographic HD har dog en bitrate på ca. 11,4, og den ser også bedre ud med det blotte øje.

 6. Martin_DK siger:

  Jeg har forresten kunnet se RTL HD et stykke tid. Jeg blev opmærksom da jeg den 29. januar modtog en mail med emnet: [YouSee: Digital TV] Manglende signal på RTL HD

  Indhold:

  29_01_2013 kl. 09:46

  Fejlen er nu rettet og der er igen signal på kanalen.

  29-01-2013 kl. 09:16

  RTL HD sender i øjeblikket ved en fejl med kodet signal på dele af Fyn. Årsagen er en fejl på vores central i Odense. Vi forventer, at fejlen vil være rettet inden for 4 timer.

  […]

  Lidt sjovt med den forsinkede nyhed både her og på tvnyt.com

Skriv et svar